Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ηράκλειο: Έπιασαν 26χρονο που είχε κλέψει 6 σπίτια και καταστήματα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εξιχνιάστηκαν έξι υποθέσεις κλοπών που έγιναν στο Ηράκλειο και το Λασίθι, με τη σύλληψη ενός 26χρονου, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή χρημάτων, κοσμημάτων, ηλεκτρονικών συσκευών και διαφόρων αντικειμένων από σπίτια και κατάστημα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 6.000 ευρώ.

Ο 26χρονος συνελήφθη μετά από διάρρηξη που έκανε σε σπίτι 39χρονης από τη Σερβία και έκλεψε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας 3.500 ευρώ. Η σύλληψή του έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, δύο πορτοφόλια, τα οποία περιείχαν μικρό χρηματικό ποσό και ναρκωτικά χάπια. 

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 26χρονος, μαζί με ακόμη έναν άγνωστο δράστη, από τις 8 έως τις 11 Ιανουαρίου, είχαν κάνει συνολικά έξι κλοπές σε σπίτια και κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και σε περιοχή του δήμου Αγίου Νικολάου, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, όπως φορητούς ηλεκτρονικούς, i-pad, playstation με τηλεχειριστήρια, φωτογραφική μηχανή, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 6.000 ευρώ. 

Προανάκριση κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. Επίσης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι είχαν κάνει τρεις κλοπές, αποσπώντας πορτοφόλια με διάφορα χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε