Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Επιχείρηση διάσωσης σε φαράγγι – Τηλεφώνησε ο ίδιος στην αστυνομία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΜΑΚ για την παροχή βοήθειας σε ένα νεαρό που έχει εγκλωβιστεί σε φαράγγι σε βάθος 800 περίπου μέτρων…

Πρόκειται για έναν 35χρονο Έλληνα, που νωρίς το πρωί είχε πάει μόνος του στο Γωνιανό Φαράγγι στο Ηράκλειο για πεζοπορία. Γύρω στις 15.00 το μεσημέρι και ενώ είχε προχωρήσει από την κορυφή μέσα στο φαράγγι, υπέστη μικροτραυματισμό στο ένα του πόδι και κράμπες από την πολύωρη κατάβαση.

Ο 35χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία από το κινητό του ενημερώνοντας ότι χρειάζεται βοήθεια. Η αστυνομία με τη σειρά της ειδοποίησε την πυροσβεστική η οποία έσπευσε άμεσα στο σημείο και λίγο μετά τις 16.00, ξεκίνησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του πεζοπόρου.

Οι άντρες της Πυροσβεστικής βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον εγκλωβισμένο άντρα, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ δίνει πραγματική μάχη με το χρόνο ώστε να ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης προτού βραδιάσει αλλά και με τις δύσκολες συνθήκες καθώς το σημείο που βρίσκεται ο 35χρονος είναι σε μεγάλος βάθος, σε απόκρημνο σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης δηλητηριασμένου νεαρού, από… θαλάσσης!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε