Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ηράκλειο: Έπνιξε το κουνέλι στο αεροδρόμιο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Απίστευτα πράγματα κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αεροδρόμιο “Ν.Καζαντζάκης”…

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας 63χρονος, που έπνιξε ένα κουνέλι μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων επιβατών, για να του επιτραπεί να ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα. Το απίστευτο περιστατικό που έχει προκαλέσει την οργή φιλοζωικών οργανώσεων, συνέβη στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. 

Ολα συνέβησαν όταν κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι 63χρονος, κρατούσε στις χειραποσκευές του ένα κουνέλι και 10 αβγά. Οι υπάλληλοι τον ενημέρωσαν ότι δεν γίνεται να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος με το κουνέλι. Εκείνος επέμενε και οι υπάλληλοι άρχισαν να του εξηγούν τους κανονισμούς.

Κουβέντα στην κουβέντα όμως η ώρα περνούσε και ο κίνδυνος να χάσει την πτήση είχε γίνει ορατός. Κάποια στιγμή λοιπόν, ο 63χρονος γύρισε, άρπαξε το κουνέλι και το έπνιξε με τα χέρια του μπροστά στα μάτια Ελλήνων και ξένων επιβατών. Όσοι είδαν το θέαμα έπαθαν σοκ. Κάποιοι του επιτέθηκαν φραστικά και ζήτησαν να συλληφθεί και να τιμωρηθεί.
 
Στη θέα του αστυνομικού ο 63χρονος κατέρρευσε και χρειάστηκε να κληθεί ο γιατρός του αεροδρομίου. Οπως προέκυψε, ο Ηρακλειώτης ταξίδευε στην Αθήνα για να υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς. Το κουνέλι και τα αβγά ήταν το δώρο που θα έκανε στον γιατρό που θα τον χειρουργούσε. 

Ποια ήταν η αντίδραση του 63χρονου όταν συνήλθε; Πολύ απλά δεν καταλάβαινε πως έκανε κάτι κακό. “Το κουνέλι θα πήγαινε για σφάξιμο, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό”!

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος ο 63χρονος αλλά να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία. Ο ηλικιωμένος τελικώς ταξίδεψε για την Αθήνα, για να υποβληθεί στη σοβαρή επέμβαση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε