Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Γαμπρός και νύφη συγκίνησαν τους πάντες – Ένας γάμος που θα μείνει αξέχαστος!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η Μαρία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Μιχάλη – Τα όσα έγιναν στο γάμο τους, δύσκολα θα ξεχαστούν από τους καλεσμένους τους…

Σε αυτή την δύσκολη εποχή υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με πνεύμα ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο, άνθρωποι που κάποιες φορές παραμερίζουν το προσωπικό τους συμφέρον για να βοηθήσουν συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.  Είμαστε σε καιρούς δύσκολους επισημαίνει η Μαρία, μια κοπέλα που παρόλο που δεν έχει ασχοληθεί με τον εθελοντισμό λόγω έλλειψης χρόνου, έχει σαν αρχή να βοηθά τον συνάνθρωπο. Η Μαρία, μία γλυκιά και αξιαγάπητη κοπέλα, παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό τον Μιχάλη. Είναι ένα ζευγάρι που τους ένωσε η αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο. Γνωρίζουν πως τα χρόνια που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολα και μόνο εάν είμαστε ενωμένοι και προσφέρουμε στους άλλους θα ζήσουμε με αγάπη και συνοχή.

Ο Μιχάλης, λοιπόν και η Μαρία αποφάσισαν στον γάμο τους αντί να μοιράσουν στους καλεσμένους μπομπονιέρες, να κάνουν μια δωρεά στην «Όαση του Παιδιού», εθελοντική οργάνωση πρόληψης και προστασίας κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών με έδρα το Ηράκλειο, γνωρίζοντας πως με αυτό το χρηματικό ποσό θα προσφέρουν με τον δικό τους τρόπο στο κοινό καλό και συγκεκριμένα σε παιδιά απροστάτευτα που έχουν ανάγκη από βοήθεια και στήριξη, υλική και συναισθηματική.

Η «Όαση του Παιδιού» απευθύνεται σε όσους πιστεύουν ότι ο εθελοντισμός είναι μια αυθόρμητη και ανιδιοτελής πράξη αγάπης και αλληλεγγύης. Γίνεσαι εθελοντής επειδή πηγάζει από μέσα σου, επειδή είσαι σκεπτόμενο και ενεργό μέλος μιας κοινωνίας.

”Η οργάνωσή μας βασίζεται και οργανώνει τις δράσεις της όσον αφορά την υπεράσπιση και την διαφύλαξη των δικαιωμάτων των παιδιών στηριζόμενη στους εθελοντές της. Όποιος ενδιαφέρεται να συνεισφέρει με τον δικό του τρόπο μπορεί να επικοινωνήσει μέσω τηλεφώνου: 2811117100” αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση…

Πηγή: cretalive.gr
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε