Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ηράκλειο: Η διάρρηξη της χρονιάς!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

200.000€ η λεία των δραστών – Χτύπησαν σπίτι επιχειρηματία μέρα-μεσημέρι…

Οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν σπίτι επιχειρηματία και έφυγαν με κοσμήματα αξίας 200.000€. Η λεία της διάρρηξης, είναι η μεγαλύτερη που έχει σημειωθεί τα τελευταία χρόνια σε σπίτι του Ηρακλείου.

Η διάρρηξη έγινε μέρα-μεσημέρι την περασμένη Τετάρτη (07/04/2010). Η σύζυγος του επιχειρηματία κλείδωσε πόρτες και παράθυρα, όπως κάνει κάθε μέρα και έφυγε για τη δουλειά της. Λίγη ώρα αργότερα, έφυγε από το ισόγειο διαμέρισμα και η κόρη της. Η ίδια πιστεύει ότι οι δράστες, εισέβαλαν στο σπίτι λίγο μετά τις 11.00, όταν έφυγε για τη δουλειά του, ένας γείτονας που μένει πολύ κοντά στο σπίτι τους.

Η σύζυγος του επιχειρηματία, δεν έβαζε στο μυαλό της, τα όσα θα συνέβαιναν. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ήταν ήσυχη για 2 λόγους: διότι κλείδωνε καθημερινά πόρτες και παράθυρα και επιπλέον πίστευε πως το γεγονός ότι το σπίτι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης θα αποθάρρυνε τους επίδοξους διαρρήκτες.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν επέστρεψε στο σπίτι βρήκε ένα βομβαρδισμένο τοπίο. “Έκλεψαν οικογενειακά κειμήλια από τη μητέρα μου. Μου έκλεψαν ένα δαχτυλίδι το οποίο είχε ένα τεράστιο μπριγιάν. Κάποτε το είχε δει ένας εκτιμητής και μου είχε πει να το βάλω σε τραπεζική θυρίδα. Μου πήραν το μονόπετρο του αρραβώνα μου, μεγάλης επίσης αξίας. Εκτός από δαχτυλίδια, έκλεψαν περιδέραια, βραχιόλια και κοσμήματα του παιδιού μου”.

Η 57χρονη η οποία είναι δικαστική υπάλληλος, είναι σίγουρη ότι οι διαρρήκτες γνώριζαν ότι στο σπίτι της κρύβει έναν θησαυρό. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε