Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ξετίναξε την πιστωτική του ποδοσφαιριστή Αμανατίδη ο “άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα” – Του “έφαγε” 79.000 ευρώ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

O λόγος για έναν 29χρονο που έχει συλληφθεί αφού… πότε εμφανιζόταν σαν πιλότος, πότε σαν ταξιδιωτικός πράκτορας, πότε σαν εισαγωγέας – εξαγωγέας αυτοκινήτων και πότε σαν άνθρωπος με τις κατάλληλες διασυνδέσεις.

Όπως τον περιγράφουν οι μηνυτές του, είναι ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα όμως… τελικά τον έπιασαν αστυνομικοί  στην Αθήνα και αναμένεται να βρεθεί μπροστά στον ανακριτή στο Ηράκλειο, μέσα στην εβδομάδα.

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, το όνομά του είχε βρεθεί στο προσκήνιο πριν από μερικά χρόνια, όταν εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος Ρώσου επιχειρηματία που… ενδιαφερόταν να αγοράσει κρητική ποσδοσφαιρική ομάδα. Τελικά το εγχείρημα δεν “περπάτησε”…

Ο Αμανατίδης, η Μάρω Λύτρα και η πιστωτική

Ένα από τα θύματα του 29χρονου φέρεται να είναι ο διεθνής ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια – και τότε φίλη του- Μάρω Λύτρα. Μάλιστα οι δυο τους, είχαν κάνει και ταξίδι αστραπή για να καταθέσουν μήνυση.

Η τραγουδίστρια Μάρω Λύτρα - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την περίοδο εκείνη ο γνωστός ποδοσφαιριστής συμμετείχε στο Euro 2008, στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.
Σύμφωνα με τη μήνυση, ο νεαρός Ηρακλειώτης του είχε εμφανιστεί σαν πιλότος μεγάλης αεροπορικής εταιρείας.

Γνωρίζοντας ότι ο διεθνής συχνά-πυκνά έκανε ταξίδια στο εξωτερικό-το ίδιο και η τότε σύντροφος του και τα μέλη της οικογένειας του – προσφέρθηκε να του βγάλει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια καθώς λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας είχε μεγάλη έκπτωση, όπως του είπε…

Ο ποδοσφαιριστής έκανε το μοιραίο λάθος και εμπιστεύτηκε την πιστωτική του κάρτα στον 29χρονο, ο οποίος φέρεται να της… άλλαξε τα φώτα! Μέσα σε μερικούς μήνες τη χρέωσε με το ποσό των 79.000 ευρώ για εισιτήρια! Κάποια από αυτά είχαν εκδοθεί στο όνομα του ποδοσφαιριστή, της συντρόφου του αλλά και μελών της οικογένειας του.

Όπως είχε καταγγελθεί, με την πιστωτική του κάρτα του Γιάννη Αμανατίδη, είχε ταξιδέψει σε εσωτερικό και εξωτερικό το … μισό Ηράκλειο, εν αγνοία του φυσικά!

Όλα τα υπόλοιπα όμως είχαν εκδοθεί σε ονόματα άλλων ατόμων, αγνώστων στον Γιάννη Αμανατίδη. Ο 29χρονος φέρεται, σύμφωνα με τη μήνυση, να τους προσέγγιζε, «παραμυθιάζοντας» τους περί εκπτωτικών εισιτηρίων.

Οι άνθρωποι πλήρωναν το μεγαλύτερο μέρος της τιμής των εισιτηρίων για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μόναχο, Μπολόνια, Φρανκφούρτη κλπ, ο 29χρονος έβαζε τα χρήματα στην τσέπη, ενώ στην πραγματικότητα τα «χρέωνε» στην κάρτα του ποδοσφαιριστή!

Η αποκάλυψη της απάτης ήρθε το Φεβρουάριο του 2008

“Τότε πλέον πληροφορήθηκα ότι έχει μέχρι σήμερα εξαπατήσει πλήθος αθώων θυμάτων στην πόλη του Ηρακλείου, άλλοτε δηλώνοντας ότι είναι δήθεν ταξιδιωτικός πράκτορας, άλλοτε ότι είναι τάχα έμπορος αυτοκινήτων στη Γερμανία, με μεγάλη οικογενειακή εισαγωγική και εξαγωγική εταιρεία και άλλοτε ότι είναι δήθεν πιλότος γερμανικής και ελληνικής αεροπορικής εταιρείας” κατέθετε στη μήνυση του ο διεθνής…

Διαβάστε ακόμα:

Φθιώτιδα: Ξάφριζαν ηλικιωμένους με πρόσχημα το χαράτσι της ΔΕΗ!

Φθιώτιδα: Ο απατεώνας έκανε τον υπάλληλο του ΙΚΑ – Πήρε από ηλικιωμένο 7.500 ευρώ!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε