Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Και οι 4 φοιτήτριες ήταν υπέροχες…-Δείτε φωτό!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Μπορεί το μέλλον τους να προδιαγράφεται «θολό» , μπορεί το παρόν τους να μην είναι και από τα καλύτερα, εκείνες όμως με την «δροσιά» της νιότης , το αυθεντικό χαμόγελο και τον αυθορμητισμό τους έκαναν τη διαφορά στις κινητοποιήσεις…

χθες το βράδυ (07-11-2012) στο κέντρο του Ηρακλείου. Τα τέσσερα κορίτσια δεν φώναξαν περισσότερο και δυνατότερα από τους άλλους, ούτε προκάλεσαν κάποιου είδους  αναταραχή για να …ξεχωρίσουν από το πλήθος. Απλά δεν άντεξαν την εικόνα «χωματερής» που παρουσίαζε η Πλατεία Δασκαλογιάννη μετά την απομάκρυνση του μεγάλου όγκου των διαδηλωτών που φρόντισαν να αφήσουν πίσω… τα σημάδια τους.

Πήραν λοιπόν την κατάσταση στα χέρια τους, δανείστηκαν από παρακείμενο κατάστημα εστίασης σακούλες απορριμμάτων και με πειράγματα και καλή διάθεση…ανέλαβαν δράση! Σύμφωνα με το cretalive.gr, σε λίγη ώρα η μικρή πλατεία ήταν και  πάλι όσο το δυνατό πιο ευπαρουσίαστη και τα κορίτσια – 4 φοιτήτριες με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, τα Χανιά και το Ρέθυμνο- αφού εναπόθεσαν τις σακούλες στους κάδους απορριμμάτων αποχώρησαν ικανοποιημένα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κοζάνη:Του έκοψαν την αναπηρική σύνταξη και αυτοκτόνησε-Βρέθηκε κρεμασμένος σε βράχο!

Γιάννενα:Της πούλησαν το βρέφος επειδή ήταν εξώγαμο -Συγκλονίζει η καταγγελία της μάνας!

Μαθήτρια έγραψε έκθεση για τον Ν. Μιχαλολιάκο


Κέρκυρα:Ο εφιάλτης του εμπόρου ξεκίνησε όταν κλείδωσε την αποθήκη του!

Πάτρα:Πολίτες συνέλαβαν μπροστά στην κάμερα τσαντάκια-Βίντεο!

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε