Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Κάρφωσαν μαχαίρια στους λαιμούς 60 προβάτων!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες από κατοίκους και κτηνοτρόφους της περιοχής, καθώς ο 38χρονος φέρεται να είπε ότι δεν έχει διαφορές με κανένα…

Σφαγμένα 60 από τα περίπου 90 πρόβατα που είχε στο ποιμνιοστάσιό του στο Λευκοχώρι στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου βρήκε προχθές το απόγευμα (05-11-2011) ο ιδιοκτήτης τους, ηλικίας 38 ετών από το Δεμάτι.

Το θέαμα ήταν σοκαριστικό. Οι δράστες είχαν θανατώσει τα ζώα με μαχαίρι καρφώνοντας το, στο λαιμό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο 38χρονος είχε φύγει από το ποιμνιοστάσιό του το οποίο είναι περιφραγμένο στις 17.00 το απόγευμα. Επιστρέφοντάς τρεις ώρες μετά είδε θανατωμένα τα 60 πρόβατα, ενώ δεν είχαν πειράξει τα αρνιά που υπήρχαν στο ποιμνιοστάσιο.

Το ποιμνιοστάσιο απλώνεται σε μία πολύ μεγάλη έκταση 10 στρεμμάτων και τα ζώα βρέθηκαν νεκρά σε διάφορα σημεία. Οι αστυνομικοί του Αρκαλοχωρίου που διερευνούν την υπόθεση θεωρούν ότι οι δράστες ήταν περισσότεροι από δύο. Ο ιδιοκτήτης των ζώων υπολογίζει τη ζημιά στις 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες από κατοίκους και κτηνοτρόφους της περιοχής, καθώς ο 38χρονος φέρεται να είπε ότι δεν έχει διαφορές με κανένα και δεν μπορεί να γνωρίζει ποιος ενδεχομένως κρύβεται πίσω από τη ζωοκτονία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε