Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ηράκλειο: Καταδικάστηκαν για τροχαίο δυστύχημα – Αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών με αναστολή καταδικάσθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου τη Δευτέρα πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Ηρακλείου και ο πρώην προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου…

για το θανατηφόρο δυστύχημα 32χρονου πολιτικού μηχανικού, ο οποίος είχε πέσει από γέφυρα με το αυτοκίνητό του. Το δυστύχημα είχε σημειωθεί στις 11 Νοεμβρίου 2010, όταν το όχημα που οδηγούσε ο 32χρονος έπεσε από μικρή γέφυρα που συνδέει τη Γιόφυρο με την οδό Χριστομιχάλη Ξυλούρη και ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο, με συνέπεια να βρει τραγικό θάνατο.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχους τους δυο κατηγορημένους για ανθρωποκτονία από αμέλεια δια παραλείψεως τελούμενη, δεχόμενο ότι υπήρχαν ευθύνες στο δήμο Ηρακλείου για την κατάσταση στο οδόστρωμα καθώς και στη γέφυρα και πως δεν υπήρχαν κατάλληλες προστατευτικές μπάρες, ενώ απέδωσε ευθύνες και στο ίδιο το θύμα καθώς είχε ανιχνευθεί στο αίμα του αλκοόλ.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο 4χρονο αγοράκι

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα 4χρονο παιδάκι σημειώθηκε νωρίς το πρωί στα Ζωνιανά. Σύμφωνα με πληροφορίες από το τροχαίο άνοιξε ο αερόσακος του αυτοκίνητου και το άτυχο παιδάκι χτυπήθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο πατέρας μετέφερε άμεσα το παιδάκι στο Κέντρο Υγείας της περιοχής ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο. Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως εκείνη την ώρα δεν υπήρχε βάρδια οδηγού ΕΚΑΒ με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο να μένει ακινητοποιημένο. Έτσι ο πατέρας μετέφερε το παιδί με το δικό του μέσο στο Βενιζέλειο. Δυστυχώς όπως αποδείχτηκε ήταν αργά για το 4χρονο παιδί που άφησε την τελευταία του πνοή. Την ίδια ώρα η 23χρονη μητέρα του νοσηλεύεται τραυματισμένη στο Κέντρο Υγείας με κάταγμα ισχίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε