Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Κοίταξε το υπόλοιπο του τραπεζικού της λογαριασμού και ”πάγωσε” – Αστυνομικοί έλυσαν το μυστήριο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η 45χρονη γυναίκα διαπίστωσε ότι πάνω από 1.500€ είχαν κάνει φτερά εν αγνοία της. Οι αποκαλύψεις ήρθαν να συμπληρώσουν τα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης…

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, υπόθεση κλοπής για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονης από την Αλβανία. Η 45χρονη, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κάποια στιγμή αφαίρεσε από 37χρονη επίσης από την Αλβανία, κάρτα ανάληψης και στη συνέχεια έκανε ανάληψη μέσω ΑΤΜ 1.680 ευρώ τμηματικά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Σύλληψη γυναίκας στην Θεσσαλονίκη

Μία 45χρονη, διωκόμενη με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Κύπρου, συνέλαβαν αστυνομικοί στην περιοχή της Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη. Η συλληφθείσα διώκεται για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, της ψευδούς δήλωσης για έκδοση πιστοποιητικού εγγραφής οχήματος, της εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, της κλοπής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, πράξεις που τελέσθηκαν κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2013 – Μαρτίου 2014, στην επαρχία της Λάρνακας Κύπρου. Η 45χρονη θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε