Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ηράκλειο: Κορυφώνεται το δράμα της διπλής εξαφάνισης – Βρέθηκε νεκρή η γυναίκα!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Το μεσημέρι η κηδεία της 44χρονης Φρόσως Δημητρίου Πετρίδη, το πτώμα της οποίας βρέθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης…

Μετά την ταυτοποίηση του πτώματος που βρέθηκε το Σάββατο (03-03-2012) στο λιμάνι του Ηρακλείου, το οποίο βεβαιώθηκε πως ανήκει στη 44χρονη Φρόσω Δημητρίου – Πετρίδη, το θρίλερ συνεχίζεται ως προς τον 53χρονο. Τόσο οι διωκτικές Αρχές όσο και η οικογένεια του πιστεύουν ότι ο Χάρης Κουμάκης δε βρίσκεται στη ζωή.

Από προχθές εξάλλου δύτες ερευνούν διάφορα σημεία στη λιμενολεκάνη και όχι μόνο, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα έστω ως προς το αυτοκίνητο του 53χρονου με το οποίο εξαφανίστηκε στις 22 Σεπτεμβρίου.

Αν οι υποψίες τους αποδεικτούν βάσιμες και ο 53χρονος εντοπιστεί νεκρός, τότε κανείς δεν θα μπορεί να πει με σιγουριά τι συνέβη εκείνη την ύστατη ώρα, να αποδώσει τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας. “Θα έχουν πάρει το “μυστικό” μαζί τους”, σχολίασε άνθρωπος της οικογένειας του αγνοούμενου.

Στο σπίτι της 44χρονης, στην περιοχή των Πατελλών, συγγενείς και φίλοι μαυροντυμένοι πενθούν για τον άδικο χαμό της Φρόσως. Όπως ανέφερε στο cretalive.gr ο σύζυγος της, Αντώνης Στεργίου, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ως προς την ταυτότητα του πτώματος. Τα κλειδιά εξάλλου που βρέθηκαν στην τσέπη του παντελονιού του πτώματος ήταν καταλυτικός παράγοντας για την διαδικασία της αναγνώρισης. Το ένα κλειδί αντιστοιχούσε στο σπίτι της 44χρονης και το δεύτερο στο πατρικό της σπίτι.

Την ίδια ώρα βαρύ είναι το κλίμα στην οικογένεια του 53χρονου με τα παιδιά του να παρακολουθούν σε κατάσταση σοκ τις καταιγιστικές εξελίξεις. Από τη μία πενθούν για την 44χρονη, από την άλλη αγωνιούν για τον πατέρα τους.

Πιστεύουν ότι δεν βρίσκεται στη ζωή, όμως θέλουν να βρεθεί η σορός του για να μπορέσουν να τον πενθήσουν. Μέχρι και χθες ουδείς αρμόδιος τους είχε ενημερώσει ότι διεξάγονται έρευνες για τον πιθανό εντοπισμό της σορού του 53χρονου. Βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση γιατί δεν ξέρουν πώς να κινηθούν, πώς να ενεργήσουν.

Για την οικογένεια του Χάρη Κουμάκη, ο 53χρονος είναι νεκρός. Τι ακριβώς συνέβη την ημέρα που συνέβη το κακό, κανείς δεν μπορεί να πει. Ένα σενάριο που εξετάζεται και συζητείται έντονα είναι οι δύο αγνοούμενοι να βρίσκονταν στο αυτοκίνητο του 53χρονου. Να συνέβη κάτι και σε κατάσταση έντονης συναισθηματικής φόρτισης, ο οδηγός να πάτησε το γκάζι και να έπεσαν στην θάλασσα που έγινε υγρός τάφος, τουλάχιστον για τη 44χρονη, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε.

Αν έχει συμβεί κάτι άλλο, αυτό μπορεί να το προσδιορίσει μόνο ο ιατροδικαστής και αναμένεται να αποκαλυφθεί τις επόμενες ημέρες οπότε και η οικογένεια της άτυχης Φρόσως Δημητρίου-Πετρίδη θα είναι σε θέση να μιλήσει για την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αυτοί είναι οι αγνοούμενοι της Κρήτης- Κορυφώνεται η αγωνία των συγγενών

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε