Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Λαχειοφόρος αγορά για την προμήθεια πετρελαίου σε δημοτικό σχολείο – Το διαψεύδει μέσω του newsit η Διευθύντρια

Ηράκλειο: Λαχειοφόρος αγορά για την προμήθεια πετρελαίου σε δημοτικό σχολείο – Το διαψεύδει μέσω του newsit η Διευθύντρια

Αναστάτωση στην κοινωνία του Ηρακλείου προκάλεσε η είδηση πως οι γονείς, οι μαθητές και οι δάσκαλοι του 40ου δημοτικού σχολείου της Κρητικής μεγαλούπολης έκαναν λαχειοφόρο αγορά για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης.

Το θέμα ανέδειξε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Ηρακλείου, Μανώλης Συντυχάκης, στο δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου, ο οποίος είπε πως ” ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αρκετές φορές έχει αντικαταστήσει το κράτος καλύπτοντας, τα έξοδα, ώστε οι μικροί μαθητές να μην κρυώνουν την ώρα που βρίσκονται στο σχολείο.

Αδυνατώντας όμως πλέον να καλύψουν την δαπάνη πληρωμής του πετρελαίου, προχωρούν στην λαχειοφόρο αγορά, ευελπιστώντας ότι θα μαζέψουν το απαιτούμενο ποσό”.

Κατηγορηματικά τον διαψεύδει η διευθύντρια του σχολείου Κατερίνα Πιτσουλακη, μέσω του newsit. Όπως μας είπε η διευθύντρια “ουδέποτε έγινε λαχειοφορος αγορά για την προμήθεια πετρελαίου.

Αυτό που έγινε ειναι πως ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων έβαλε με δικά του χρήματα έναν τόνο πετρέλαιο μέχρι να πάρει το σχολειο τα χρήματα απο τον Δήμο ο οποίος καθυστερεί την πληρωμή λογω των προβλημάτων στην εφαρμογή του “Καλλικράτη”. Αυτό βέβαια είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες τις σχολικές μονάδες”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε