Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ηράκλειο: ”Με χτύπησαν και με απήγαγαν για να πω τους δράστες της ζωοκλοπής”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ανησυχία και προβληματισμό στις διωκτικές αρχές έχει προκαλέσει η πρωτοφανής καταγγελία ενός 70χρονου Ηρακλειώτη κτηνοτρόφου από την Βιάννο…

ότι τρία άτομα τον ξυλοκόπησαν και τον απήγαγαν για να τους πεί τα ονόματα δραστών ζωοκλοπής που είχε γίνει πρόσφατα στην περιοχή.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο 70χρονος κατήγγειλε πως ένας 48χρονος Ηρακλειώτης ενεργώντας από κοινού με δυο άγνωστους δράστες, πήγαν στις 20.00 το βράδυ της Πέμπτης (07-04-2011) με φορτηγό αυτοκίνητο, στο ποιμνιοστάσιο του 70χρονου στην θέση Κοπράνι του δήμου Βιάννου Ηρακλείου. Απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν και άρχισαν να τον χτυπούν σε διάφορα σημεία του σώματος του, με σκοπό να αποσπάσουν από αυτόν τα ονόματα των δραστών της ζωοκλοπής 25 προβατοειδών, που είχε συμβεί πριν από 10 με 15 μέρες σε ποιμνιοστάσιο 54χρονου κτηνοτρόφου.

Ο 70χρονος αρνήθηκε ότι γνωρίζει κάτι. Τότε οι δράστες τον έδεσαν από τα πόδια και τον έβαλαν στον χώρο φόρτωσης του αυτοκινήτου, με το οποίο τον μετέφεραν σε άγνωστη αγροτική τοποθεσία, κοντά στο δημοτικό διαμέρισμα Καρκαδιώτισσας, όπου και τον κράτησαν μέχρι τις 22.30 το βράδυ της Πέμπτης.

Στην συνέχεια αφού του πήραν το κινητό του τηλέφωνο τον ελευθέρωσαν και αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο 70χρονος, κατά την εξέταση του, κατονόμασε ως ηθικό αυτουργό των σε βάρος του αξιόποινων πράξεων τον 54χρονο που είχε πέσει θύμα της ζωοκλοπής.

Οι δράστες αναζητούνται, ενώ προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε