Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Μετά το μεθύσι ξεκινούσαν τις ληστείες με μαγκούρες!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο ένας από τους πέντε της σπείρας – Ιδιαίτερα σκληροί στα χτυπήματά τους οι δράστες…

Το αλκοόλ τους έβγαζε… επιθετικότητα! Ο λόγος για μια παρέα από χωριά έξω από το Ηράκλειο, που τα βράδια “κατέβαιναν” στην πόλη, έβγαιναν για διασκέδαση και κατόπιν… ξυλοκοπούσαν και λήστευαν ανθρώπους στην περιοχή του Ηρακλείου και στο ΤΕΙ.

Όπως διαπιστώθηκε, η “παρέα” αποτελείται από πέντε άτομα, εκ των οποίων συνελήφθη ο ένας, ηλικίας 18 ετών, ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται άλλα τέσσερα άτομα, ηλικίας από 20 ως 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή και σωματική βλάβη.

Οι πέντε φέρονται να επιτέθηκαν, στα μέσα της εβδομάδας, σε 21χρονο φοιτητή, από τον οποίο άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με το cretalive.gr, το ίδιο βράδυ οι ίδιοι δράστες συνέχισαν στο Ηράκλειο, όπου επιτέθηκαν σε 23χρονο νεαρό με τις κατσούνες που είχαν μαζί τους. Σύμφωνα με την καταγγελία του 21χρονου, οι πέντε δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου, εντόπισαν το αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες και σε αστυνομικό έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκε μέσα στο όχημα και κατασχέθηκε μια ποιμενική ράβδος.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 18χρονος οδηγός του οχήματος, είναι ο ένας από τους δράστες της ληστείας, σε βάρος του 21χρονου, καθώς και της επίθεσης σε βάρος του 23χρονου και συνελήφθη, ενώ αναζητούνται οι τέσσερις συνεργοί του, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Γιάννενα: Αυτοκτόνησε ο διευθυντής παραγωγής της Δωδώνης

Πάτρα: Η συγκινητική ιστορία γιαγιάς που δουλεύει σε μπαρ για να ζήσει τα εγγόνια της!

Ηλεία: Πνίγηκαν ζώα και πλημμύρισαν δρόμοι από τις καταρρακτώδεις βροχές!

Πρέβεζα: Το χειρότερο σημείο της εθνικής οδού για τους οδηγούς – Δείτε βίντεο!

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακό χάος και μεγάλες καθυστερήσεις από δύο ατυχήματα!

Κρήτη: Κάθε γέννα και ένα δάκρυ – Η θρυλική μαμή εξομολογείται!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε