Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Νερά στα κεφάλια τουριστών – Εικόνες που εξηγούν την έκπληξη μικρών και μεγάλων [pics]

ΦΩΤΟ από ekriti.gr
ΦΩΤΟ από ekriti.gr

Διαρροή βρόχινου νερού, προκάλεσαν σε σημείο κοντά στην πύλη αναχωρήσεων του αεροδρομίου “Νίκος Καζαντζάκης” οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών στο Ηράκλειο…

με τις εικόνες να μην είναι κολακευτικές, στο πολύπαθο κτίριο, καθώς το νερό έτρεχε και έπεφτε πάνω στα κεφάλια των τουριστών. “Το νερό που συλλέγεται στην ταράτσα του αεροδρομίου, από τις βροχές βρίσκει διέξοδο σε αυτό το σημείο, προκαλώντας διαρροή και υγρασία. Η εικόνα σίγουρα δεν είναι καλή για τους τουρίστες που έρχονται στην Κρήτη, όμως η ζημιά θα αποκατασταθεί, μόλις στεγνώσει τελείως το σημείο. Σε 15 ημέρες ελπίζω να μπορέσουμε να την διορθώσουμε. Όσο έβρεχε αυτό ήταν αδύνατον. Μαζί με την αποκατάσταση της διαρροής του βρόχινου νερού θα βάψουμε εξωτερικά και το κτίριο, αναφέρει ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου, Γιώργος Πλιάκας.

Η παλαιότητα του κτιρίου αποκαλύπτει τη φθορά του χρόνου και ένα από τα σημεία είναι τα νερά της βροχής, που βρίσκουν κάποια τρύπα, περνάνε απο εκεί και καταλήγουν όπως στην παραπάνω διαρροή, στο πεζοδρόμιο, του αεροδρομίου.

Πηγή: ekriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε