Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ο συγγενής του ασθενή έκανε μαύρο στο ξύλο τον γιατρό! Κλωτσιές και μπουνιές στα επείγοντα! ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ από το Cretalive
ΦΩΤΟ από το Cretalive

Ο ξυλοδαρμός σε βάρος γιατρού καταγράφηκε, το βράδυ των Χριστουγέννων, στα Επείγοντα Περιστατικά του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, ο 45χρονος γιατρός, επιμελητής της Νευροχειρουργικής Κλινικής, κλήθηκε στο παθολογικό τμήμα για ένα έκτακτο περιστατικό.
O γιος ενός ηλικιωμένου που βρισκόταν υπό εξέταση, του επιτέθηκε!

Με μπουνιές στο πρόσωπο, του προκάλεσε τραύματα και μώλωπες στο μέτωπο, τον έριξε κάτω και άρχισε να τον χτυπάει με κλωτσιές στο σώμα και τα πλευρά!

Στη συνέχεια, έφυγε τρέχοντας ενώ ο γιατρός θα μπει για νοσηλεία στο νοσοκομείο!

Όπως είναι φυσικό, στο νοσοκομείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Ο διευθυντής του ΤΕΠ, κύριος Σλήμαν, είπε ότι πρέπει να υπάρξει ηρεμία. Επισήμανε ότι δεν ευθύνονται οι γιατροί για την κατάσταση που επικρατεί και πρόσθεσε ότι υπάρχει κλίμα πίεσης που όμως πρέπει να καταλαγιάσει,
γιατί και οι γιατροί είναι άνθρωποι και οι προσπάθειες που καταβάλλουν για να κάνουν τη δουλειά τους είναι υπαράνθρωπες!

Ο λόγος της επίθεσης

Σύμφωνα με το CretaLive, αιτία για όσα έγιναν, ήταν η αναγκαιότητα που είχε παρουσιαστεί, πριν περίπου 1,5 χρόνο, να μεταφερθεί στην Αθήνα ο παππούς του “θερμόαιμου” άνδρα, για να κάνει αγγειογραφία, εξέταση που δεν γινόνταν στο Ηράκλειο, αλλά ούτε και σε πολλά μεγάλα νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα.

Ο παππούς, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών, πήγε στην Αθήνα, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και – σημειωτέον – σώθηκε. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τον εγγονό του, ο οποίος το “κρατούσε μανιάτικο” στο 45χρονο γιατρό, κι έτσι βλέποντάς τον, εντελώς ξαφνικά του επιτέθηκε.

ΦΩΤΟ από το CretaLive

Ο 45χρονος γιατρός που χρειάστηκε να κάνει τέσσερα ράμματα στο κεφάλι ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό είναι σοκαρισμένος από το συμβάν, ωστόσο στο πλευρό του έχει φυσικά τους συναδέλφους του αλλά και τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Δ.Μπρίμης, σε δηλώσεις του τόνισε ότι γιατροί και ασθενείς βρίσκονται “από την ίδια πλευρά του ποταμού” και απηύθυνε έκκληση για ηρεμία, ενώ ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ και του Βενιζελείου, Νίκος Κοκκίνης ανέφερε ότι μήνυση κατά του δράστη θα υποβάλλει και το νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμα:

«Μη βγάλεις άχνα!» – Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης για ηλικιωμένη στα Πολιτικά Εύβοιας

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε