Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ο τουρίστας που έπαθε πλάκα με την κρητική κουζίνα – Δείτε τις εικόνες που ανέβασε μετά τις διακοπές του (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από candianews.gr
ΦΩΤΟ από candianews.gr

Ο επώνυμος τουρίστας που βλέπετε κάνει την καλύτερη διαφήμιση στη χώρα μας…

Ο Martion Shaw είναι Βρετανός δημοσιογράφος. Αυτό το καλοκαίρι βρέθηκε στην Κρήτη και ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με τη ρακή αλλά και την κρητική διατροφή που έγινε “διαφημιστής” των κρητικών εδεσμάτων!

Ο 47χρονος δημοσιογράφος μάλιστα σε χθεσινό του άρθρο στην ηλεκτρονική σελίδα Examiner περιγράφει ένα δείπνο με φίλους του σε εστιατόριο της περιοχής Mirfield, όπου μπόρεσε να βρει μερικά από τα εδέσματα που τον εντυπωσίασαν στην Κρήτη.
ΦΩΤΟ από candianews.gr

Όπως γράφει ο δημοσιογράφος, μετά από 10 ημέρες στην Κρήτη έγινε νεοφώτιστος στην μεσογειακή (κρητική) διατροφή! Φρέσκια σαλάτα με προϊόντα από τα χωράφια, ώριμες ελιές, χωριάτικο ψωμί και, φυσικά, το παρθένο ελαιόλαδο.

“Είναι το μυστικό για μια μακρά και υγιή ζωή”, όπως μου είπαν, σημειώνει. Μάλιστα, όπως αναφέρει, επιστρέφοντας σπίτι του πήρε μαζί του και ποσότητες έξτρα παρθένου ελαιόλαδου από το νησί.

Έτσι δεν έχασε την ευκαιρία, μόλις εντόπισε το συγκεκριμένο εστιατόριο στο οποίο μπόρεσε να γευτεί κάτι από την κρητική διατροφή, να οργανώσει μια παρέα και να το επισκεφτεί.Πράσινες και μαύρες ελιές, πίτες στη σχάρα, παρθένο λάδι, ψητές πιπεριές γεμιστές με φέτα, ψάρια και θαλασσινά. Yamas, όπως γράφει κλείνοντας το άρθρο του ο Βρετανός δημοσιογράφος!
ΦΩΤΟ από candianews.gr

Πηγή: candianews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε