Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ουρές στο λιμάνι για ένα τσουβάλι φθηνές πατάτες!

ΦΩΤΟ από prismanews.gr
ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Περισσότεροι από 25 τόνοι πατάτας Νευροκοπίου διατίθενται σε τρίτεκνες οικογένειες του Ηρακλείου, σε ανθρώπους που δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση.

Η προσπάθεια του συλλόγου Τριτέκνων του νομού Ηρακλείου, βρίσκει τεράστια ανταπόκριση καθώς δεκάδες οικογένειες περιμένουν για να προμηθευτούν πατάτες σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Στον καιρό των μνημονίων και των επώδυνων μέτρων, με την ανεργία στα ύψη και με τις επιχειρήσεις να βάζουν η μία μετά την άλλη λουκέτο, τα συσσίτια, η διανομή προϊόντων πρώτης ανάγκης, η βοήθεια και η αλληλεγγύη είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη…

Μετά την τεράστια ζήτηση που παρουσίασε η διάθεση πατάτας της προηγούμενης εβδομάδας, σήμερα, ο σύλλογος τριτέκνων διαθέτει ξανά 25 τόνους πατάτες Νευροκοπίου προς 10 ευρώ το σακί (30 κιλά), στο χώρο του λιμανιού, δίπλα στο καρνάγιο (είσοδος από λεωφόρο Καζαντζίδη).

“Προσπαθούμε όσο μπορούμε να βοηθήσουμε τα μέλη μας. Οι καιροί είναι δύσκολοι, κάθε σπίτι έχει ένα ή και περισσότερα άνεργα μέλη. Πρέπει να σταθούμε στο πλευρό τους, όπως μπορούμε. Η ανταπόκριση είναι πραγματικά μεγάλη και σύντομα θα διαθέσουμε και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, καθώς από το καθημερινό μας τραπέζι λείπουν πλέον και τα βασικά”, αναφέρει στο prismanews.gr ο πρόεδρος του συλλόγου Τριτέκνων κ. Μανόλης Αχλαδιανάκης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε