Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Πένθος, φόβος και άλυτες απορίες στον Προφήτη Ηλία, μετά το μακελειό!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Τα αναπάντητα ερωτηματικά πληγώνουν τους κατοίκους του ορεινού χωριού που ζητούν απαντήσεις και δικαιοσύνη.

Δεκαέξι ημέρες μετά το άγριο φονικό που συγκλόνισε ολόκληρη την κοινωνία της Κρήτης, με απολογισμό δύο νεκρούς, ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει στον Προφήτη Ηλία. Το σκηνικό συνθέτουν το πένθος αλλά και η οργή ενώ τα αναπάντητα ερωτηματικά πληγώνουν τους κατοίκους του ορεινού χωριού που ζητούν απαντήσεις και δικαιοσύνη.

Δεν είναι μόνο οι οικογένειες των δύο αδικοχαμένων ανδρών, που είναι βυθισμένες στο πένθος. Μία ολόκληρη κοινωνία επιχειρεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της, ωστόσο οι πληγές είναι ακόμα ανοικτές και πολλοί λένε πως οι ρυθμοί στο χωριό δεν θα επιστρέψουν παρά μονάχα μετά από πολύ καιρό.

Το κλίμα παραμένει ιδιαίτερα βαρύ, με την τοπική κοινωνία να επιχειρεί να συνειδητοποιήσει ότι πολλά έχουν αλλάξει και πολλά περισσότερα πρέπει να αλλάξουν.

Προς το παρόν, όλα στρέφονται στο νομικό σκέλος της υπόθεσης, καθώς οι εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα αναμένονται καταιγιστικές. Εξάλλου, αξιωματικοί της τοπικής ΕΛΑΣ δεν έχουν ακόμη ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης και οι έρευνες έχουν επίκεντρο το πιστόλι glock που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Μακελειό Προφήτη Ηλία: Τι δείχνει το πόρισμα για το όπλο

Κρήτη: Οι κάτοικοι του Προφήτη Ηλία, επιστρέφουν στην αιματοβαμμένη πλατεία!

Κρήτη: Ελεύθεροι θείος και ανιψιός για το μακελειό του Προφήτη Ηλία – Να μην ξαναπατήσουν στο χωριό ζήτησε το δικαστικό συμβούλιο

Η περιγραφή του Α. Κούγια για την υπόθεση του Προφήτη Ηλία – Με άλλοθι στην ανακρίτρια τα αδέρφια του κρεοπώλη

Ηράκλειο: Κατάρες, θρήνος και φόβοι για βεντέτα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε