Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Προβοκάτσια πίσω από τα φυλλάδια με το Κοράνι “βλέπουν” οι αρχές [pics]

Φώτο: Mesaralive.gr
Φώτο: Mesaralive.gr

Μια περίεργη υπόθεση ερευνούν από το πρωί οι αστυνομικές Αρχές του Ηρακλείου καθώς στο Τυμπάκι της Μεσαράς, άγνωστοι πέταξαν φυλλάδια με αναφορές στον Αλλάχ και με αποσπάσματα από το Κοράνι, και με την υπογραφή «Μουσουλμανική Αδελφότητα Κρήτης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα φυλλάδια ρίχθηκαν τα ξημερώματα και σε αυτά, μεταξύ άλλων, αναφέρονται: «Ο Αλλάχ επιτάσσει οι πιστοί του να είναι κυρίαρχοι της γης όπου θα ζουν, και μόνο αυτοί θα μπορούν να έχουν ιδιοκτησίες, και μόνο εμείς θα μπορούμε να έχουμε τη γη».

«Ο Αλλάχ είπε ότι θα πρέπει να κατακτηθεί όλος ο πλανήτης, και οι πιστοί του να έχουν την γη και τις καλλιέργειες, άπιστοι δεν μπορούν να έχουν γη και καλλιέργειες διότι αυτό ανήκει μόνο σ΄ εμάς τους πιστούς». «Οι άπιστοι θα λαμβάνουν μόνο από εμάς, κατά πως επιβάλλει το ιερό ΚΟΡΑΝΙ, μόνο την ελεημοσύνη».

φωτό από e-kriti

Στα ίδια φυλλάδια υπάρχουν και αποσπάσματα από το Κοράνι. Το όλο θέμα ερευνάται με μεγάλη προσοχή από τις Αρχές, που εξετάζουν ιδιαιτέρα το ενδεχόμενο της προβοκάτσιας.

φωτό από mesaralive

Το Τυμπάκι βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με αφορμή το σχέδιο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Κρήτη, με μερίδα κατοίκων να διαφωνεί, καθώς όπως υποστηρίζει η περιοχή φιλοξενεί ήδη χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες και δεν “σηκώνει” άλλους. Μάλιστα για το θέμα πραγματοποιήθηκαν δύο λαϊκές συνελέυσεις, ενώ στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού, “πέρασε κατά πλειοψηφία η πρόταση της ΠΕΔ Κρήτης.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, ekriti
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε