Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο με δύο νεαρούς – Βρέθηκε ηρωίνη στην κατοχή των τραυματιών

Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο με δύο νεαρούς – Βρέθηκε ηρωίνη στην κατοχή των τραυματιών

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του τραυματισμού των δύο νεαρών μοτοσυκλετιστών που ενεπλάκησαν σε τροχαίο το βράδυ του Σαββάτου έξω από τη Χερσόνησο.

Οι δύο νεαροί που μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στα κάτω άκρα στο ΠΑΓΝΗ κατελήφθησαν από γιατρούς του Νοσοκομείου να έχουν στην κατοχή τους ναρκωτικές ουσίες.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι στην κατοχή του 28χρονου βρέθηκαν 3 νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης συνολικού μικτού βάρους (2,6) γραμμάριων, ενώ στη κατοχή του 30χρονου μια νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης μικτού βάρους (0,5) γραμμαρίων.

Οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ στο οποίο μεταφέρθηκαν οι δύο νεαροί κατόρθωσαν να διασώσουν το δεξί πόδι του 30χρονου το οποίο κινδύνευε με ακρωτηριασμό και λίγο μετά τις 10 το πρωί θα εισαχθεί στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε επέμβαση.

Νωρίτερα, περίπου στις 8 το πρωί, χειρουργήθηκε στα κάτω άκρα ο νεαρός φίλος του και σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου η μετεγχειρητική του κατάσταση είναι καλή.

Ο 30χρονος, όπως αναφέρει το flashnews.gr επέβαινε μαζί με έναν 28χρονο φίλο του σε μοτοσικλέτα όταν το βράδυ του Σαββάτου, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσαν στις προστατευτικές μπάρες.

Και οι δύο άντρες τραυματίστηκαν σοβαρά στα κάτω άκρα και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Για τον 30χρονο εκφράστηκαν αρχικά φόβοι ότι επίκειται ακρωτηριασμός του ποδιού του ωστόσο με τις προσπάθειες των γιατρών κάτι τέτοιο αποφεύχθηκε και το πρωί οι γιατροί μπορούσαν πλέον να διαβεβαιώσουν ότι ο κίνδυνος αυτός έχει παρέλθει.

Οι νεαροί συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου ενώ συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε