Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ηράκλειο: Σπαραγμός στο facebook για τον θάνατο του 22χρονου Γιώργου – Πλήρωσε με τη ζωή του, τη μεγάλη του αγάπη (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Έσβησε για πάντα το πιο γλυκό χαμόγελο – Τραγικές φιγούρες οι γονείς του άτυχου Γιώργου Μαριδάκη…

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 22χρονου Γιώργου Μαριδάκη που άφησε χτες την τελευταία του πνοή μετά απο τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου. Η κηδεία του άτυχου νεαρού θα γίνει το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στις Κατοικίες Γαζίου.
ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Η είδηση του θανάτου προκάλεσε θλίψη σε συγγενείς και φίλους που κατέκλυσαν με μηνύματα την προσωπική του σελίδα στο facebook: “Τρελε μας…. καλο παραδεισο να αναπαυτει η ψυχή σου… δύσκολο ακόμα να το πιστέψω οτι δε θα σε ξαναδω να μου πεις “τι κάνεις τρελέ μου”… ελαφρυ να ναι το χωμα που θα σε σκέπασει”

“καλό ταξιδι φιλαρακι…παντα με το χαμογελο ησουν..καλο παραδεισο”. “Πολύ μικρή η ζωή για το μεγάλο σου χαμόγελο!καλό παράδεισο φίλε μου ….”

Ο άτυχος 22χρονος χθες τα ξημερώματα και ενώ κινούταν με την μοτοσυκλέτα του στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου έχασε τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας της και να ανατραπεί. Ο 22χρονος αστυνομικός στο επάγγελμα είχε επιστρέψει στο Ηράκλειο με απόσπαση και είχε τοποθετηθεί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε