Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: ”Στο σκαμνί” για τη δολοφονία του Ρουσάκη – ”Φρούριο” τα δικαστήρια!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Απολογούνται ξανά, οι 21 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 19χρονου Ρουσάκη, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ οπαδών ομάδων, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Για την υπόθεση ακολουθήθηκε διαδικασία εξπρές προκειμένου να μην φτάσουμε τις 6 Μαρτίου, οπότε λήγει το 18μηνο κράτησης του βασικού κατηγορούμενου. Στο Δικαστικό Μέγαρο, τόσο μέσα όσο και έξω, έχουν τεθεί σε ισχύ δρακόντεια αστυνομικά μέτρα, ενώ έχει στηθεί ξανά η μαγνητική πύλη από την οποία περνούν οι πάντες – κατηγορούμενοι, μάρτυρες, ακόμη κα οι δικηγόροι!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η δίκη ξεκίνησε λίγο μετά τις 09.00 το πρωί, αφού λίγα λεπτά πριν είχε μεταφερθεί στη δικαστική αίθουσα ο βασικός κατηγορούμενος.

Η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του 21χρονου Γιάννη Ρουσάκη, είχε αναβληθεί πριν λίγες ημέρες λόγω μιας κατηγορίας που βαρύνει όλους τους κατηγορούμενους, αυτής της διατάραξης κοινής ειρήνης από άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου τους. Το δικαστήριο δήλωσε αναρμόδιο, καθώς η υπόθεση λόγω αυτής της κατηγορίας έπρεπε να εκδικαστεί από το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Μακεδονία: Μετά την Αττική, σφοδρές καταιγίδες σε Πέλλα, Ημαθία, Καστοριά και Κοζάνη!

Τρίκαλα: Η πιο αισιόδοξη είδηση της ημέρας – Έκαναν έρανο και έσωσαν τη φίλη τους!

Αχαϊα: Ο πιο… τυχερός Πατρινός – Κέρδισε 300 φορές το τζόκερ και όχι μόνο…

Πύργος: Τραγωδία σε καταυλισμό σεισμοπλήκτων – Ανάπηρος κάηκε ζωντανός (Βίντεο)!

Πάτρα: Σεξ και ξύλο σε στενό – Χαστούκια, απειλές και τρέξιμο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε