Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: ”Στο σκαμνί” πατέρας και γιος για τη φρικτή δολοφονία ηλικιωμένης!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Η δολοφονία της 85χρονης Σοφίας Κορναράκη, είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και είχε προκαλέσει επεισόδια…

Στο “σκαμνί” του Τριμελούς Ανηλίκων κάθεται το μεσημέρι ο 17χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται ότι μαζί με τον 44χρονο πατέρα του δολοφόνησε την 85χρονη Σοφία Κορναράκη τον περασμένο Μάρτιο, ενώ η άτυχη γυναίκα βρισκόταν μέσα στο σπίτι της στην Επισκοπή Ηρακλείου

Ο νεαρός, στις αρχές Σεπτεμβρίου οπότε επρόκειτο να δικαστεί, ζήτησε αναβολή προκειμένου να μπορέσει να βρει δικηγόρο για την υπεράσπισή του, αίτημα που έγινε δεκτό. Η δίκη πήγε σε σύντομη δικάσιμο, καθώς λήγει το 6μηνο της κράτησης του ανήλικου, περίοδος που αν παρέλθει χωρίς η υπόθεση να εκδικαστεί, ο κρατούμενος πρέπει, σύμφωνα με το νόμο, να αφεθεί ελεύθερος.

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας
Πρόκειται για τη δολοφονία, της 85χρονης Σοφίας Κορναράκη, μέσα στο σπίτι της στην Επισκοπή, που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Όπως διαπιστώθηκε, δράστες είναι δύο Ρουμάνοι, πατέρας και γιος, που την είχαν βάλει στο μάτι και μπήκαν αποφασισμένοι να τη σκοτώσουν, το βράδυ της 18ης Μαρτίου του 2012 (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε αβοήθητη με τους δράστες να την έχουν γυρίσει μπρούμυτα στο πάτωμα, να της έχουν δέσει μάτια και χέρια και να της έχουν κλείσει το στόμα με πανί. Σύμφωνα με το cretalive.gr, όταν έγινε γνωστή η δολοφονία, οι μετανάστες που εργάζονταν στην περιοχή εκδιώχθηκαν κακήν-κακώς μέσα σε μία νύχτα ενώ άλλοι αλλοδαποί εξαφανίστηκαν με δική τους πρωτοβουλία, αντιλαμβανόμενοι ότι η ζωή τους διατρέχει άμεσο κίνδυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Καβάλα: Τους απήγαγαν και τους βασάνισαν με πένσα και μαχαίρι!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε