Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τη Δευτέρα η εκδίκαση της αγωγής των απολυμένων της ΕΡΤ και της ΕΡΑ

Ηράκλειο: Τη Δευτέρα η εκδίκαση της αγωγής των απολυμένων της ΕΡΤ και της ΕΡΑ

Στο Ηράκλειο βρίσκονται σήμερα οι πρόεδροι όλων των δημοσιογραφικών Ενώσεων της χώρας προκείμενου να παραβρεθούν στην αυριανή εκδίκαση της αγωγής, που έχουν υποβάλλει κατά του Ελληνικού Δημοσίου, οι απολυμένοι της ΕΡΑ και ΕΡΤ Ηρακλείου.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) λόγω της ιδιαίτερης σημασίας της συγκεκριμένης δίκης, απηύθυνε πρόσκληση στους Προέδρους της ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΣΗΕΘ-ΣΕ-Ε και ΕΣΠΗΤ προκειμένου να παραστούν ώστε να συνδράμουν από κοινού στην προσπάθεια των συναδέλφων όπως τονιζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η πρόσκληση, όπως επισημαίνει η ΕΣΗΕΠΗΝ, έγινε αποδεκτή από όλους και οι εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού κόσμου θα δώσουν το παρών στην κρίσιμη δικαστική διαδικασία.

Σήμερα και με αφορμή την αυριανή δίκη έγινε συνάντηση των Προέδρων των Ενώσεων και της Ομοσπονδίας στο Ηράκλειο όπου, εκτός του θέματος της ΕΡΤ, συζητήθηκαν εκτενώς τα βασικά προβλήματα που απασχολούν τον δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας.

Στο μεταξύ, οπως γνωστοποιήθηκε ,από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, θα εκπέμψει αύριο και μεθαύριο, η “Πρωινή Ενημέρωση” της ΕΡΤ, Οι συντελεστές της, εκπομπής, από τις 8 μέχρι τις 11 το πρωί, θα μεταφέρουν διαδικτυακά μέσω των ιστοσελίδων ertopen.com και thepressproject.gr αλλά και ραδιοφωνικά από τις συχνότητες της ΕΡΑ Ηρακλείου στους 97,5, 105,6 και 96,4 και της ΕΡΑ Χανίων στους 100,6 στα FM και στα 1512 στα μεσαία κύματα, όλες τις εξελίξεις από το δικαστικό μέγαρο του Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης:

Πολυτεχνείο: 6.000 αστυνομικοί στους δρόμους και στην… ΕΡΤ

Βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ κατέθεσαν μήνυση για τα γεγονότα στο Ραδιομέγαρο το Σάββατο

Διάβημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για όσα έγιναν έξω από την ΕΡΤ

Μακρή, Κωνσταντοπούλου και Στρατούλης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου – Καταγγέλλουν τα επεισόδια στην ΕΡΤ

Ένταση και χημικά στην ΕΡΤ! Ξυλοδαρμό καταγγέλλουν βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε