Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ηράκλειο: Το ξέσπασμα της μάνας του αδικοχαμένου Ρουσάκη – ”Τέρας, είσαι φονιάς”!

ΦΩΤΟ από prismanews.gr
ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Η … πρώτη πράξη της θυελλώδους διαδικασίας για την απονομή δικαιοσύνης στην υπόθεση δολοφονίας του 21χρονου Μανόλη Ρουσάκη στο ραντεβού θανάτου των οπαδών…

στην παραλιακή του Ηρακλείου σημαδεύτηκε από το ξέσπασμα πόνου και οργής του πατέρα και της μητέρας του αδικοχαμένου νέου.

Οι γονείς του Ρουσάκη κατά την προσαγωγή του βασικού κατηγορούμενου για τη δολοφονία, που εδώ και μήνες κρατείται στις φυλακές Νεαπόλεως τον αποκάλεσαν φονιά και ζήτησαν την παραδειγματική του τιμωρία. Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, φορώντας μάλιστα αλεξίσφαιρο.
ΦΩΤΟ από prismanews.gr
Η δίκη ξεκίνησε σήμερα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου και με δεδομένο το έκρυθμο κλίμα που επικρατούσε ημέρες μετά την δολοφονία του 21χρονου μεταξύ οπαδών αντίπαλων ομάδων αλλά και τα μηνύματα εκδίκησης που αντάλλασσαν, ακόμα και μέσω διαδικτύου, η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, επιστρατεύοντας για τα μέτρα τάξης και την αποφυγή επεισοδίων, εντός και εκτός Δικαστικού Μεγάρου, διμοιρίες αλλά και μεγάλο αριθμό αστυνομικών από διάφορες υπηρεσίες.
ΦΩΤΟ από prismanews.gr
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται σήμερα οι 21 νεαροί που εμπλέκονται στην δολοφονία του 21χρονου Γιάννη Ρουσάκη το Σεπτέμβριο του 2011, κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο, μετά από συμπλοκή θερμοκέφαλων οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων. Το Ηράκλειο σήμερα θυμίζει φρούριο καθώς οι εντολές από τα υψηλότερα κλιμάκια της ΕΛΑΣ είναι να … μην ανοίξει μύτη καθώς η διαδικασία μυρίζει “μπαρούτι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θεσσαλονίκη: Απόπειρα αυτοκτονίας του πρώην φρουρού του Παναγιώτη Ψωμιάδη!

Λάρισα: Σηκώθηκε από το κρεβάτι και άρχισε να μαχαιρώνει τον πατέρα του!

Αρκαδία: Ματωμένο κυνήγι – Σκότωσε τον επιστήθιο φίλο του!

Αχαϊα: Πέθανε λίγο πριν γίνει η κηδεία του παιδικού του φίλου!

Αιτωλοακαρνανία: Το τσάμικο και οι τούμπες του Μπαρμπαρούση – Βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε