Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τον έψαχναν όλοι και εκείνος κολυμπούσε… γυμνός!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ενας νεαρός που άφησε τα ρούχα και το κινητό του δίπλα στη θάλασσα και έκανε μία βουτιά στα νερά της βορειοανατολικής ακτής του Ηρακλείου, προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση Αρχών και ιδιωτών.

Συναγερμός σήμανε χθες τη νύχτα σε όλες τις υπηρεσίες του νομού Ηρακλείου όταν ένας αναστατωμένος πατέρας πήρε για να δηλώσει την εξαφάνιση του 25χρονου γιου του ο οποίος είχε πάει για μπάνιο στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι.

Ο νεαρός είχε πει στους γονείς του από νωρίς ότι θα πήγαινε στη θάλασσα ωστόσο η ώρα είχε φτάσει 9 τη νύχτα και εκείνος δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής. Το πιο ανησυχητικό όλων όμως ήταν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το γεγονός ότι ο νεαρός αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας, τα οποία και ανέφερε ο πατέρας στις αρχές.

Έτσι λιμενικό, αστυνομία, πυροσβεστική αλλά και ΕΚΑΒ μόλις ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση σε συνδυασμό με το πρόβλημα υγείας θέλησαν να σπεύσουν για να προλάβουν τα χειρότερα. Η κινητοποίηση υπήρξε άμεση. Σκάφη του λιμενικού βγήκαν στα ανοικτά, κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ βρέθηκε στην περιοχή, περιπολικά της αστυνομίας πήγαν στο σημείο ενώ άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ κατέβηκαν στους μικρούς κόλπους της περιοχής για να εντοπίσουν τον νεαρό. Βρήκαν τα ρούχα του και το κινητό του τηλέφωνο παρατημένα στην παραλία του Κοκκίνη Χάνι αλλά εκείνος ήταν άφαντος.

Από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 2 τα ξημερώματα όλα τα σώματα ασφαλείας στο νομό αναζητούσαν το νεαρό ώσπου τελικά, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τον βρήκαν να κάνει αμέριμνος το μπάνιο του σε μία απόμερη παραλία της περιοχής. Ο νεαρός δεν είχε αντιληφθεί καν την αναστάτωση που είχε προκαλέσει με την πολύωρη απουσία του στους δικούς του αλλά και στις αρχές.

Αμέσως τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος είναι καλά στην υγεία του.

Πηγη: prismanews.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε