Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Του έκαναν 160 ράμματα στο πρόσωπο μετά από επίθεση πιτ μπουλ – Σώθηκε από θαύμα!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Ένιωσε την ανάσα του θανάτου στο πρόσωπο του και μεταφέρει καρέ- καρέ την απίστευτη περιπέτεια της ζωής του. Ο 60χρονος λογιστής, ένας από τους πιο γνωστούς και πετυχημένους στο χώρο του…

έζησε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μια επίθεση από σκύλο πιτ μπουλ, η οποία από θαύμα δεν του κόστισε τη ζωή και από την οποία θα θυμάται κάθε δευτερόλεπτο της φρίκης που βίωσε. “Ήταν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα όταν επιστρέφοντας στο σπίτι ξαφνικά άκουσα τις φωνές της κόρης μου . Ήξερα πως είχε βγάλει βόλτα το σκύλο και κοίταξα από το παράθυρο όπου την είδα να κλαίει και να καλεί σε βοήθεια. Αμέσως έτρεξα στο δρόμο και είδα την κόρη μου να παλεύει μ´ ένα σκύλο και να προσπαθεί να σώσει το σκύλο της από την επίθεση. Τελικά μετά από υπερπροσπάθεια κατάφερε να βγάλει από τα δόντια του το μικρό σκυλάκι αλλά ήταν φανερό πως το τετράποδο ήταν σε ημιθανή κατάσταση. Θα πρέπει να σας πω πως εκεί βρισκόταν και η μητέρα του ιδιοκτήτη του σκυλιού που προσπαθούσε με ένα ξύλο να το κρατήσει μακριά από τη μανία που το είχε κυριαρχήσει. Συμβούλευσα την κόρη μου να πάρει το δικό της σκυλί και να το μεταφέρει στο κτηνίατρο μήπως και μπορούσε να το σώσει.

Ξαφνικά κι ενώ πίστευα πως όλα είχαν τελειώσει, ένοιωσα τον σκύλο να πηδά πάνω μου. Μου επιτέθηκε αρχικά στο πρόσωπο όπου τρεις φορές έβγαλα με το χέρι μου τα δόντια του από πάνω μου! Ωστόσο αυτό συνέχισε. Άρχισε να με δαγκώνει παντού. Με λύσσα και μανία. Ένοιωσα κάποια στιγμή να μου σκίζεται η γάμπα στο αριστερό μου πόδι όταν κατάλαβα πως είχε κόψει ένα μεγάλο κομμάτι του ποδιού μου. Με σπασμένο το ενα μου χέρι ενιωθα σιγά σιγά να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου. Κάποια στιγμή αντιλήφθηκα την ανάσα του σκύλου στο πρόσωπο μου κι εκεί πίστεψα πως ήλθε το τέλος μου. Πάλεψα για ενα 20λεπτο μαζι του, γνωρίζοντας πως δεν θα αντέξω και δεν έβλεπα να έρχεται κανείς να με βοηθήσει ! Εκεί είπα… φίλε πάει..τελείωσα!

Σαν από μηχανής Θεός εμφανίστηκε ένα γείτονας μου που μαζί με το γιο του άκουσαν τις φωνές μου κι ήλθαν να βοηθήσουν. Κι όπως έμαθα μετά και σε αυτόν επιτέθηκε το σκυλί αλλά με ένα ξύλο χτύπησαν το πιτ μπουλ στο κεφάλι και το ακινητοποίησαν”! Ο 60χρονος με βαριά τραύματα στο κεφάλι (του έκαναν μόνο στο πρόσωπο 160 ράμματα!) και στο σώμα, με σπασμένο το ένα του χέρι και το αριστερό του πόδι να είναι βαριά λαβωμένο αφού του έκοψε το σκυλί ένα κομμάτι της γάμπας, δεν μπορεί ακόμα να συνέλθει αλλά και ούτε να πιστέψει πως γλίτωσε.

“Οι γιατροί που με είδαν λένε για θαύμα αφού παρά τις δεκάδες δαγκωματιές δεν επλήγη κανένα ζωτικό όργανο”. Ωστόσο κι ενώ νοσηλεύεται ακόμα στην Ορθοπεδική Κλινική του Βενιζελειου Νοσοκομείου περιμένοντας να πάρει το δρόμο για το χειρουργείο, ξέροντας πως θα πάρει χρόνο μέχρις ότου γυρίσει πίσω γερός και δυνατός, προσπαθεί να συνέλθει και μας ζητά να κάνουμε κάτι με τα σκυλιά που κάποια από αυτά βρίσκονται δίπλα μας, άγρια κι επικίνδυνα και που μπορούν να αποτελέσουν φονικά όπλα για ανυποψίαστους πολίτες όταν δεχτούν την επίθεση τους. Και ο 60χρονος μπορεί μέσα στην ατυχία του να στάθηκε τυχερός… αλλά ο επόμενος;

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε