Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τρελό ΙΧ παρέσυρε 6 ανθρώπους σε κηδεία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το τροχαίο έγινε στις 12.00  το μεσημέρι στο χωριό Γρηγοριά του δήμου Φαιστού Ηρακλείου. Τι λέει στο Newsit κάτοικος του χωριού για το απίστευτο περιστατικό.

 

Ο κόσμος πήγαινε με τα πόδια στο κοιμητήριο του χωριου αφού είχει ολοκληρωθεί η νεκρώσιμος δοξολογία στην εκκλησία. Το νεκροταταφείο σημειωτέον απέχει μόλις 500 μέτρα από τον ναό.  Ξαφνικά ένα φορτηγάκι που ακολουθούσε την πομπή, κατέληξε πάνω στους ανθρώπους μετά από τρελή πορεία με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 6 άτομα.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο λόγο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο όμως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έσπασαν τα φρένα του αυτοκινήτου.

Επικράτησε πανζουρλισμός δηλωσε στο Newsit o κάτοικος του χωριού Χριστόφορος Σοφουλάκης ο οποίος πρόσθεσε “έπεσε το αυτοκίνητο πάνω στους ανθρώπους, ποιος ξέρει γιατί, μάλλον έσπασαν τα φρένα του αυτοκινήτου και ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο είναι κατηφορικός. Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt:

Αρχικά και οι 6 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Μοιρών. Το Newsit επικοινώνησε με γιατρό του Κέντρου Υγεία η οποία μας είπε πως από τους 6 τραυματίες οι δυο ήταν πιο σοβαρά και πως όλοι έχουν μεταφερθει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Πάντως μετά τον πανικό και την ταραχή, τελικά ολοκληρώθηκε και η επεισοδειακή…κηδεία!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Διαβάστε ακόμα:

Εύβοια: Λουλούδια και δάκρυα στο σημείο που ”έσβησε” νεαρός οδηγός!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε