Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τσιγγάνοι συνεχίζουν να κλέβουν ρεύμα από το αεροδρόμιο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πριν 14 μέρες συνεργεία της ΔΕΗ έκοβαν τις παράνομες συνδέσεις που ηλεκτροδοτούσαν τον καταυλισμό στα Δύο Αοράκια από το ραντάρ του αεροδρομίου Ηρακλείου. Λίγες ημέρες μετά, οι παράνομες συνδέσεις αποκαταστάθηκαν, με αποτέλεσμα οι τσιγγάνοι και τα συνεργεία της ΔΕΗ… να παίζουν κρυφτό!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το πρωί συνεργείο της ΔΕΗ, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης μετέβη στο χώρο όπου βρίσκεται το ραντάρ του αεροδρομίου και για άλλη μια φορά διαπίστωσε επαγγελματικές συνδέσεις, που ωστόσο δημιουργούν προβλήματα στον Πύργο ελέγχου του αεροδρομίου.

Η υποκλοπή του ρεύματος έχει ως αποτέλεσμα, όπως έχει παρατηρηθεί πολλές φορές κατά το παρελθόν, να προκληθεί σημαντική βλάβη στο ραντάρ με αντίκτυπο στις οθόνες των αεροελεγκτών οι οποίοι είχαν πει παλαιότερα ότι χάνουν κάθε επαφή με τα αεροσκάφη μέχρις ότου οι γεννήτριες ενεργοποιηθούν και υποστηρίξουν το σύστημα.

Παράλληλα, μεγάλος είναι ο κίνδυνος να υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες λόγω του κινδύνου που προκύπτει από τις πρόχειρες συνδέσεις που γίνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη:Στα 70 του χρόνια, έβαλε τέλος στη ζωή του -Αυτοκτόνησε με κυνηγετική καραμπίνα!

Λαμία: Χρυσαυγίτες εναντίον αριστερών και στη μέση η αστυνομία -Φωτό και βίντεο!

Εύβοια: Χειροπέδες στους ληστές με τα καλάσνικοφ -Το μοιραίο λάθος που έκαναν…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε