Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: ”Χρυσάφι” στο λιμάνι-Έφτασε το γιοτ του σεϊχη Αμπντουλάχ!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Το Mega Yacht Radiant με μήκος 110 μέτρα αξίζει 300 εκατομμύρια ευρώ – Δείτε φωτογραφίες…

Στο λιμανι του Ηρακλειου βρέθηκε ενα απο τα εντυπωσιακοτερα γιωτ του κοσμου και… θάμπωσε όσους το επισκεφτηκαν! Ανήκει στον σείχη Abdullah Al Futtaim και θεωρείται ότι πιο πολυτελές υπάρχει στον κόσμο…

Φαινεται οτι οι προσπαθειες του Γιαννη Μπρα και του Οργανισμου Λιμενος Ηρακλειου για την πρόσκληση υψηλου επιπεδου επισκεπτων αρχιζει σιγα σιγα να πιανει τοπο. “Μπορει το 110 μέτρων και αξίας 300 εκατομυριων γιωτ να ηρθε μονο για λιγες ωρες αλλα ειναι μονο η αρχη” δηλωσε ο Προεδρος και Διευθυνων Συμβουλος κ. Γιαννης Μπρας.
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

“Ηταν πραγματι εντυπωσιακο. Ειχαμε την ευκαιρια να το επισκευπτουμε και να δουμε απο κοντα την απολυτη πολυτελεια και την μοναδικοτητα του κατα την συναντηση που ειχαμε με τον καπετανιο του για να του δωσουμε αναμνηστικη πλακετα καθοτι ηταν το πρωτο μεγαλο γιοτ της χρονιας”!

Αξιζει να σημειωθει οτι το 110 μέτρων σκαφος φιλοξενει μολις 12 επιβατες και παρεχει ολες τις μοντερνες ευκολιες που θα μπορουσε κανεις να φανταστει. Έχει ελικοδρόμιο, δυο πισίνες, σινεμά, γυμναστήριο….τα πάντα όλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη: Σωματέμποροι εξέδιδαν Βουλγάρα που έπασχε από ηπατίτιδα!

Ροδος: Πρωτόγνωρο ατύχημα με δονητή -Περίμενε να τελειώσουν οι μπαταρίες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε