Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο:Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε άνεργο με αναπνευστικά προβλήματα!

Ηράκλειο:Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε άνεργο με αναπνευστικά προβλήματα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.11.2011 | 12:06
Πρώτη δημοσίευση: 21.11.2011 | 09:32

Έναν εφιάλτη ζει το τελευταίο διάστημα άνεργος με αναπνευστικά προβλήματα, ο οποίος δεν μπόρεσε να πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ, που με τη σειρά της διέκοψε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι του άνδρα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, o νέος άνδρας που μένει στο Ηράκλειο είναι παντρεμένος, αντιμετωπίζει χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, τα οποία όμως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει, καθώς ελλείψει ηλεκτρικού ρεύματος έχουν τεθεί εκτός τα ιατρικά μηχανήματα που χρησιμοποιούν.

Ο εν λόγω άνθρωπος, που ασχολούνταν επαγγελματικά με την πληροφορική, έχει επανειλημμένως προσπαθήσει να ενταχθεί στις προβλέψεις περί ευπαθών ομάδων πληθυσμού, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει κάτι, με αποτέλεσμα κατά διαστήματα να μένει χωρίς ρεύμα.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις κατά του τέλους ακινήτων. Σε αποκλεισμό των γραφείων της ΔΕΗ στο υποκατάστημα της Χρυσοστόμου προχωρούν στις 10.00 το πρωί κάτοικοι των περιοχών Μασταμπά, Ατσαλένιου και Μεσαμπελιών ενώ από τις 09.00 το πρωί βρίσκονται στο Τσαλικάκι μέλη της ένωσης ιδιωτικών υπαλλήλων Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Συνεχίζεται η κατάληψη στο κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος της ΔΕΗ‎

Πάτρα: Κατέλαβαν το κτίριο της ΔΕΗ - Δείτε φωτό και βίντεο!   Διαδώστε αυτό το άρθρο