Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο:Κρεμάστηκε με ένα καλώδιο – Τον βρήκαν νεκρό συγγενείς του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το όνομα του 47χρονου προστέθηκε στη μακάβρια λίστα των αυτοκτονιών – Σε κατάσταση σοκ οι συγγενείς του, που τον βρήκαν νεκρό σε αποθήκη – Μια γυναίκα προσπάθησε να αυτοκτονήσει στο Ρέθυμνο…

Τέλος στη ζωή του έβαλε, χθες τη νύχτα (28-10-2012), ένας 47χρονος, μέσα στο σπίτι του στις Αρχάνες. Ο άνδρας, που βρέθηκε από συγγενείς που τον αναζητούσαν, εντοπίστηκε σε αποθήκη του σπιτιού κρεμασμένος με ένα καλώδιο.

Αμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε το άψυχο κορμί του 47χρονου άνδρα. Σύμφωνα με το cretalive.gr, αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια της αυτοκτονίας, καθώς δε βρέθηκε κάποιο σημείωμα, με το οποίο ο 47χρονος θα έδινε απαντήσεις.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του βρίσκονται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Εκείνοι που γνώριζαν τον αυτόχειρα, κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο, που ποτέ δεν είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του…

Γυναίκα προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια
Εν τω μεταξύ μια 42χρονη γυναίκα επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της σήμερα το πρωί και στο Ρέθυμνο. Η γυναίκα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του flashnews.gr, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών. Εντοπίστηκε από τους οικείους της και μεταφέρθηκε σε κώμα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Τα αίτια που και σε αυτήν την περίπτωση οδήγησαν την άτυχη γυναίκα στο να επιχειρήσει να δώσει τέλος στη ζωή της παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τρίκαλα:”Τσουνάμι” σε χωριά του Ασπροποτάμου – Φωτό και βίντεο!

Σκιάθος: Συνελήφθη ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων για χρέη 3εκ.€ στο δημόσιο!

Ο Αμερικανός ζητιάνος που χλευάζει τον Γιώργο Παπανδρέου – Αλήθεια ή φωτομοντάζ;

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε