Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο:Πανικός σε σχολείο-Μαθήτρια έχασε τις αισθήσεις της, από κατανάλωση αλκοόλ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η 16χρονη ζήτησε άδεια για να πάει στην τουαλέτα – Όταν ο καθηγητής διαπίστωσε ότι απουσίαζε για ώρα, ζήτησε από συμμαθήτριές της να πάνε να τη βρουν…

Αναστάτωση επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου από το περιστατικό που αποκαλύφθηκε σε λύκειο με πρωταγωνίστρια μια 16χρονη μαθήτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 16χρονη μαθήτρια εντοπίστηκε από συμμαθήτριές της λιπόθυμη μέσα στις τουαλέτες του σχολείου έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και άμεσως σήμανε συναγερμός. 

Όλα ξεκίνησαν όταν το κορίτσι ζήτησε άδεια την ώρα του μαθήματος για να βγεί και να πιει ένα παυσίπονο. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ”Πατρίς”,ωτο κορίτσι καθυστερούσε να επιστρέψει στην τάξη και ο καθηγητής έστειλε τις συμμαθήτριες της να την ψάξουν.

Οταν πηγαν στην τουαλέτα βρηκαν το κορίτσι πεσμένο στο πάτωμα χωρίς αν έχει τις αισθήσεις του. Αμεσως μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως αποκαλύφθηκε η μικρή που ποτέ δεν είχε απασχολήσει με τα καμώματά της το σχολείο ή την οικογένειά της είχε πάρει κρυφά απο το σπίτι της ένα μπουκάλι ρακί το οποίο και κατανάλωσε χωρίς να την πάρουν χαμπάρι. Σύμφωνα με το prismanews.gr, το κορίτσι το τελευταίο διάστημα φαινόταν προβληματισμένο. Όπως ανέφερε ο πατέρας της στην αστυνομία είναι η πρώτη φορά που το παιδί του αντέδρασε με αυτό τον τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα: Μετά τη δολοφονία της μάνας, χωρίζουν τα 5 αδέρφια!

Ηλεία: Τους απέλυσε και άρχισαν να σχεδιάζουν τη δολοφονία του!

Πάτρα:Καθηγήτρια χαρακτηρίζει ”κάφρους” τους μαθητές που έκαναν κατάληψη!

Κρήτη: Λεηλασία σε ξενοδοχείο και εισβολή με όπλα σε διαμέρισμα!

Ηλεία: Μάνα και κόρη στο ίδιο κρεβάτι με 5 άντρες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε