Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ισθμός: Φορτηγατζήδες έκλεισαν την παλιά εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου – Ουρές χιλιομέτρων μέσα σε λίγα λεπτά (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από Τηλεόραση Alpha
ΦΩΤΟ από Τηλεόραση Alpha

”Ασφυξία” στην παλιά εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, μετά την απόφαση φορτηγατζήδων να κλείσουν το δρόμο…

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα, όταν οδηγοί φορτηγών, αγανακτισμένοι από την απόφαση της αστυνομίας να μην τους επιτρέψει να κινηθούν στην παλιά εθνική οδό – που ήταν και η μοναδική δίοδος για την Αθήνα – έκλεισαν την εθνική οδό και προκάλεσαν κυκλοφοριακό χάος, με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων. Το μπλόκο κράτησε για μία περίπου ώρα και στη συνέχεια οι φορτηγατζήδες άνοιξαν τον δρόμο. Πρόβλημα επίσης και στο ρεύμα εξόδου από την Ελευσίνα προς Κόρινθο, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, καθώς εκεί αγρότες έχουν κλείσει το δρόμο και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς…

Εν τω μεταξύ μέχρι τις 23:00 θα μείνει κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Τρίπολης – Κορίνθου στο ύψος των διοδίων της Νεστάνης από το μπλόκο των αγροτών που διαμαρτύρονται για το προσχέδιο νόμου του ασφαλιστικού και η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – ‘Αργους.

Παράλληλα οι αγρότες για ένα δίωρο έως τις 20.00 έκλεισαν και τη γέφυρα του Ευρώτα στην είσοδο της Σπάρτης επί της οδού Σπάρτης – Τρίπολης.

Πηγή: Τηλεόραση Alpha, korinthostv

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε