Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ήθελε φίκους έξω από το σπίτι του και… τα έσπασε στο Δήμο Χίου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Λαμπόγυαλο” τα έκανε ένας οξύθυμος πολίτης, ηλικίας 57 ετών, στην υπηρεσία πρασίνου του δήμου Χίου, στον Καστρομηνά, επειδή θεώρησε ότι τον κοροϊδεύουν και δεν ικανοποιούν το αίτημά του.

Και ποιο είναι το αίτημά του; Να ξεριζώσει ο δήμος Χίου τα δέντρα που είναι μπροστά από το σπίτι του, κάπου στην περιοχή του νοσοκομείου Χίου και να φυτεύσουν άλλα στη θέση τους, αλλά φίκους συγκεκριμένα.

Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας, την οποία επισκέφθηκε χθες Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017, για τρίτη φορά, του εξήγησαν ότι μάλλον δεν μπορεί να ικανοποιηθεί το αίτημά του, αλλά του ζήτησαν να καταθέσει αίτηση και να αποφασίσει σχετικά η επιτροπή ποιότητας ζωής.

Κάπου εκεί θεώρησε ότι προσεβλήθη κι άρχισε να συμπεριφέρεται υπέρ του δέοντος ζωηρά, με αποτέλεσμα να σπάσει μια καρέκλα κι ένα τηλέφωνο και να προκαλέσει ζημιά σε ένα γραφείο.

Επενέβη η αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε, διανυκτέρευσε στο αστυνομικό τμήμα Χίου και η συνέχεια θα δοθεί στο δικαστήριο, αφού σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση διακεκριμένων φθορών.

Πηγή: astraparis

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε