Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ξάνθη: Αγωνία για τον 16χρονο Δημήτρη που έπεσε στο κενό από αυτό το σημείο [pic, vid]

ΦΩΤΟ από xanthinews
ΦΩΤΟ από xanthinews

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 16χρονος Δημήτρης Νικολόπουλος μετά από χειρουργική επέμβαση. Το άτυχο παιδί βρέθηκε στο κενό από την οροφή κολυμβητηρίου…

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ο 16χρονος Δημήτρης Νικολόπουλος από τα Μακρίσια του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε εγκαταλελειμμένο κολυμβητήριο στην Ξάνθη, όπου και μένει μόνιμα, καθώς ο πατέρας του, Βασίλης, είναι μόνιμος στρατιωτικός και υπηρετεί σε μονάδα της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος μαζί με άλλα παιδιά επιχείρησαν να ανέβουν με σκάλα στην οροφή του παλιού κολυμβητηρίου. Ωστόσο, τμήμα της οροφής υποχώρησε, με συνέπεια ο 16χρονος Δημήτρης να πέσει στο κενό από ύψος 6-7 μέτρων και να τραυματιστεί σοβαρά. Ο άτυχος νέος διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Ξάνθης και από εκεί κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας, Αναστάσιος Καρασαββόγλου, δήλωσε ότι ο άτυχος 16χρονος διακομίστηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα γύρω στις τρεις τα ξημερώματα της Κυριακής και υποβλήθηκε άμεσα σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου.

«Είναι δύσκολη η κατάσταση του Δημήτρη αλλά έχει σταθεροποιηθεί. Σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών, οι επόμενες τέσσερις ημέρες είναι καθοριστικές. Φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά τραύματα στον μηρό και στον θώρακα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε καταστολή, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας κάνει ό,τι μπορεί και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει. Είναι γερό σκαρί ο Δημήτρης και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καρασαββόγλου.

Πηγή: patrisnews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε