Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ξάνθη: Άνοιξε η γη να τους… "καταπιεί"!

Ξάνθη: Άνοιξε η γη να τους… `καταπιεί`!
φωτό από thrakitoday.com
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.07.2012 | 13:17
Πρώτη δημοσίευση: 14.07.2012 | 13:16

Εκτός λειτουργίας τέθηκε η οδός Βασ. Κωνσταντίνου στην πόλη της Ξάνθης το πρωί του Σαββάτου, όταν σχηματίστηκε από το πουθενά μια τεράστια λακκούβα μέσα στην οποία βούλιαξε ένα σταθμευμένο φορτηγάκι...

Σύμφωνα με το thrakitoday.com λίγο μετά τις 7.00 το πρωί του Σαββάτο φορτηγάκι που ήταν σταθμευμένο δίπλα στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης (επί της Βασ. Κωνσταντίνου) εγκλωβίστηκε σε μια τεράστια λακκούβα που σχηματίστηκε ακριβώς κάτω από τη δεξιά μπροστινή του ρόδα, από τρύπα που άνοιξε ξαφνικά στον δρόμο!


φωτό από thrakitoday.com
φωτό από thrakitoday.com

Νερά άρχισαν να αναβλύζουν από την τρύπα με τους περαστικούς να βλέπουν το φορτηγάκι του δήμου που συλλέγει τα σκουπίδια να βουλιάζει μέσα στον δρόμο.

Όπως έγινε γνωστό, ένας από τους κεντρικούς σωλήνες του δικτύου ύδρευσης του δήμου Ξάνθης έσπασε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κούφωμα κάτω από το κομμάτι του δρόμου. Όταν μάλιστα το φορτηγάκι στάθμευσε στο εν λόγω σημείο, αυτό άρχισε να υποχωρεί δημιουργώντας μια τεράστια λακκούβα στο κέντρο της πόλης.

Οι υπηρεσίες του δήμου έσπευσαν στο σημείο επιχειρώντας να περιορίσουν τη διαρροή των νερών και παράλληλα να επιδιορθώσουν τη βλάβη ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο