Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ξάνθη: Έκρυβε με τον 17χρονο γιο του οπλοστάσιο στο αυτοκίνητο

Ένας Τούρκος έκρυβε με τον ανήλικο γιο του ολόκληρο οπλοστάσιο στο αυτοκίνητό του.

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης βρήκαν στο αυτοκίνητο ένος Τούρκου ένα μικρό οπλοστάσιο, αποτελούμενο από ένα πολεμικό όπλο, δεκάδες σφαίρες, μαχαίρια και πολλά εργαλεία διάρρηξης. Ο 46χρονος αλλοδαπός βαρύνεται με πολλές καταδικαστικές αποφάσεις.

Τα ξημερώματα ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο μαζί με τον 17χρονο γιο του και αντιλαμβανόμενοι τον αστυνομικό έλεγχο, πέταξαν στο δρόμο ένα όπλο τύπου Kalashnikov, ένα υφασμάτινο γιλέκο κυνηγετικού τύπου, τέσσερεις γεμιστήρες και εκατόν δεκαπέντε σφαίρες.

Μετά από την σύλληψή πραγματοποιήθηκε έλεγχος όπου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μεγάλο αριθμό εργαλείων διάρρηξης. Στην συνέχεια οι άνδρες της αστυνομίας διαπίστωσαν ότι για τον 46χρονο εξετάζεται το καθεστώς παραμονής του στη χώρα μας, ενώ από το 2005 εκκρεμούσε προς εκτέλεση δικαστική απόφαση απέλασής του.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι έχει διαπράξει πολλές κλοπές στην περιοχή της Αττικής, της Ξάνθης, της Καβάλας, της Κομοτηνής, της Αλεξανδρούπολης και της Έδεσσας.

Οι δυο δράστες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, θα προσαχθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε