Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ξάνθη: Έτσι βγήκε από τη φυλακή ο βιαστής και δολοφόνος της Ζωής!

ΦΩΤΟ από thrakitoday.com
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

Συνεχίζει να «πληγώνει» την κοινωνία της Ξάνθης η υπόθεση της αποτρόπαιης δολοφονίας της 34χρονης Ζωής. Οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται…

αλλά και οι προκλητικές δηλώσεις του δράστη που προσβάλλουν τη μνήμη της νεκρής, έχουν προκαλέσει σοκ.

Στο πλαίσιο της έρευνας, από διάφορες πλευρές προκύπτει ότι ο δράστης του φρικτού φονικού, ο 27χρονος Χρήστος Παπάζογλου από την Ξάνθη, συνεχίζει να μην έχει νομική συνδρομή. Κανείς δικηγόρος δεν δέχτηκε να τον υπερασπιστεί αλλά και ο ίδιος αρνήθηκε να εκπροσωπηθεί παρότι στη διαδικασία της απολογίας του, του προτάθηκε και ήταν σχεδόν υποχρεωτικό να διαθέτει, έστω και διορισμένο.

Σύμφωνα με το xanthipress.gr και την πρώτη φορά που αποπειράθηκε να βιάσει την 21χρονη, τότε φοιτήτρια, τον Απρίλιο του 2011, στο πάρκο της Ηρώων, δίπλα στην Πλατεία, τελικά καταδικάστηκε μόνο για σωματική βλάβη .

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, το θύμα δεν είχε καταφέρει να αποδείξει το βιασμό, λόγω κάποιων κενών που προέκυψαν στην περιγραφή της νύχτας και των ενεργειών του δράστη, ο οποίος υποστήριζε ότι τις είχε ζητήσει συγνώμη, ενώ αυτή ήταν και η αιτία, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν, που ο βιαστής και δολοφόνος, είχε αποφυλακιστεί μετά από δύο αιτήσεις αποφυλάκισης που είχε καταθέσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Καμία μετάνοια από το δράκο της Ξάνθης

“Τη σκότωσα και πήγα για ύπνο…” – Σοκάρει η ομολογία του δράκου της Ξάνθης

Στην ίδια φυλακή με το βιαστή της Πάρου ο “δράκος” της Ξάνθης

O δολοφόνος της Ζωής επέστρεψε μετά από λίγο στον τόπο του εγκλήματος; (video)

Προφυλακίστηκε ο “δράκος της Ξάνθης” – Τον έβγαλαν από την πίσω πόρτα για να μην του επιτεθεί το εξαγριωμένο πλήθος! ΒΙΝΤΕΟ

Συγγενείς της δολοφονημένης Ζωής ξεσπούν: Να επανέλθει η θανατική ποινή! ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό είναι το κτήνος της Ξάνθης – Τώρα δηλώνει μετανιωμένος! – Προσπάθησαν να τον λιντσάρουν στα δικαστήρια – BINTEO

Το προφίλ του ”δράκου της Ξάνθης” – Ποιος είναι ο δολοφόνος της Ζωής – ”Δεν με νοιάζει ό,τι και να του κάνουν” λέει ο πατέρας του!

Ομολόγησε και συνελήφθη ο ”δράκος της Ξάνθης” – Πως αποδείχθηκε η ενοχή του – Συγκλονίζει το ξέσπασμα του αδερφού της 34χρονης!

Η συγκλονιστική μαρτυρία του αδερφού της 34χρονης που δολοφονήθηκε άγρια στην Ξάνθη: «Της έκοψε τα όνειρα ένας αλήτης» (VIDEO)

Γείτονας της 34χρονης ο βασικός ύποπτος της φρικτής δολοφονίας! Είναι σεσημασμένος για βιασμό και ναρκωτικά – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Σεσημασμένος για βιασμό και ναρκωτικά ο βασικός ύποπτος για το φρικιαστικό έγκλημα – Απαρηγόρητος ο πατέρας: “Βίασαν και έκαψαν το παιδί μου” – ΒΙΝΤΕΟ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε