Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξάνθη: Στους δρόμους ξανά γονείς και μαθητές – ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το ThrakiToday
ΦΩΤΟ από το ThrakiToday

Δηλώνουν αγανακτισμένοι που δεν έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να ταλαιπωρούνται καθημερινά ενώ σε πολλές περιπτώσεις κινδυνεύουν ακόμη και να χάσουν τη χρονιά από απουσίες.

Όπως διαβάζουμε στο ThrakiToday, γονείς και μαθητές συγκεντρώθηκαν έξω από την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, μπήκαν μέσα στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη κου Φώτη Καραλίδη και ζήτησαν άμεσα να δοθεί λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς.

Όπως έγινε γνωστό η Π.Ε. Ξάνθης ζήτησε από τους μεταφορείς, ΚΤΕΛ και Ταξί, να ξεκινήσουν τα δρομολόγια σε συνάντηση που είχε μαζί τους, με τους ίδιους να ανταπαντούν πως κάτι τέτοιο απαιτεί τη σύμφωνη γνώμη των Δ.Σ. και ως προς αυτό θα γίνουν συνεδριάσεις, ώστε να αποφανθούν για την περαιτέρω στάση τους.

Παράλληλα γνωστοποιήθηκε στους γονείς πως η Π.Ε. Ξάνθης ζήτησε από το Υπουργείο Εσωτερικών επιπλέον χρηματοδότηση ώστε να εξοφληθεί ένα μεγάλο μέρος της οφειλής του κράτους προς τους μεταφορείς, να ικανοποιηθούν εν μέρει αυτοί και να ξεκινήσουν οι μεταφορές.
Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης θα έχουν συνάντηση με τον Υπ. Εσωτερικών κος Ευρυπίδη Στυλιανίδη την Τρίτη στην Αθήνα ώστε να λάβουν και τις σχετικές δεσμεύσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξανδρούπολη: Διαμαρτυρία συνοριακών φυλάκων που υπηρετούν στο Έβρο

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε