Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ξάνθη:Μια απροσεξία οδηγεί στους ληστές και δολοφόνους των δύο αδερφών!

ΦΩΤΟ από thrakitoday.com
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους αδίστακτους δολοφόνους που βύθισαν στο πένθος ένα ολόκληρο χωριό της Ξάνθης, σκοτώνοντας δύο αδερφές

Πολύ κοντά στο να ξετυλίξουν πλήρως το κουβάρι του μυστηρίου και να φτάσουν στη σύλληψη των δραστών που προκάλεσαν το φρικτό διπλό φονικό στα Κομνηνά της Ξάνθης τα ξημερώματα της Πέμπτης βρίσκεται πλέον η Αστυνομία.

Ήδη έχουν προσαχθεί και ανακριθεί ύποπτοι για την υπόθεση ενώ τα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος έχουν αποσταλεί για εργαστηριακό έλεγχο και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν άμεσα στην ταυτοποίηση του ή των δραστών.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ένα γάντι το οποίο ενδεχομένως γλίστρησε από τους δράστες στην προσπάθεια τους να τραπούν σε φυγή. Οι αστυνομικοί αισιοδοξούν ότι αυτό μπορεί να κρύβει τα αποτυπώματα των δολοφόνων…

Οι δύο ηλικιωμένες αδελφές που έπεσαν θύματα ληστείας δολοφονήθηκαν στυγερά αφού δέχθηκαν θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, ενώ είχαν δεθεί χειροπόδαρα με ρούχα που διατηρούσαν οι ίδιες στο σπίτι τους.

Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας ένα παράθυρο, ενώ ο χώρος βρέθηκε αναστατωμένος. Μετά τη στυγερή δολοφονία των δύο ηλικιωμένων γυναικών, η μια εκ των οποίων αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ενώ η άλλη είχε αναλάβει να την προσέχει, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή διασχίζοντας την αυλή ενός γειτονικού σπιτιού.

Οι κάτοικοι του χωριού μιλούν για δύο φιλήσυχες και θρήσκες γυναίκες, οι οποίες κατάγονταν από την Αθήνα και είχαν μετοικίσει τα τελευταία χρόνια στο χωρίο. Το έγκλημα είναι πρωτοφανές για την περιοχή, ενώ η Αστυνομία από νωρίς το πρωί της Πέμπτης έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την ταυτοποίηση και σύλληψη των δολοφόνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ζάκυνθος: Τη σκότωσε γιατί… ”εμένα δεν με χωρίζει καμία γυναίκα”!

Ξάνθη:O εφιάλτης του οδηγού κράτησε όσο το φανάρι ήταν κόκκινο…

Ηράκλειο: Πόσο καιρό είχε να πατήσει στη δουλειά δημόσιος υπάλληλος που πληρωνόταν κανονικά;

Πάτρα: ”Street fighter” μετά από τροχαίο ατύχημα – Δείτε το βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε