Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ξάνθη:Ο εφιάλτης του τσιγγάνου ληστή ξεκίνησε όταν επιτέθηκε σε φοιτήτρια!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στη νεαρή και της επιτέθηκε όταν πίστευε πως δεν υπήρχε κίνδυνος – Η εξέλιξη των πραγμάτων όμως τον έκανε να μετανιώσει πικρά…

Άξιοι πολλών συγχαρητηρίων είναι δύο αστυνομικοί που ανήκουν στο τμήμα ασφάλειας της Πρέβεζας και την περίοδο αυτή βρίσκονται αποσπασμένοι στην Ξάνθη στο κέντρο φύλαξης μεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr οι δύο αστυνομικοί από την Πρέβεζα, συνέλαβαν και μάλιστα μετά από καταδίωξη έναν τσιγγάνο, που νωρίτερα είχε αφαιρέσει το κινητό από μια φοιτήτρια.

Ήταν αργά το βράδυ της Δευτέρας (14-01-2013). Οι δύο αστυνομικοί επέστρεφαν εκείνη την ώρα στο ξενοδοχείο τους και άκουσαν τις φωνές της φοιτήτριας που καλούσε σε βοήθεια. Χωρίς να διστάσουν στιγμή, αν και ήταν εκτός υπηρεσίας, εντόπισαν τον τσιγγάνο και άρχισαν να τον καταδιώκουν ενώ συνεπλάκησαν μαζί του αφού ο δράστης αντιστάθηκε.

Τελικά όμως κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον οδηγήσουν στο τοπικό τμήμα ασφάλειας της Ξάνθης. Με την πράξη τους αυτή οι δύο αστυνομικοί από την Πρέβεζα, απέδειξαν ότι, παρά τις περικοπές που έχουν υποστεί οι μισθοί τους, βρίσκονται δίπλα στον πολίτη κάθε ώρα και κάθε στιγμή προκειμένου να συνδράμουν στην ασφάλειά και να πατάξουν το έγκλημα, ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός υπηρεσίας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα: Θάνατος σε πιτσαρία – Νεκρή η υπάλληλος που άνοιγε κάθε πρωί!

Ηλεία: ”Είμαι άπορος και με έχουν αφήσει χώρις ρεύμα εδώ και 4 μήνες”!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε