Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ξέρουν ποιοι είναι οι ληστές της Πάρου αλλά δεν ξέρουν που κρύβονται!

Ξέρουν ποιοι είναι οι ληστές της Πάρου αλλά δεν ξέρουν που κρύβονται!

Νέα δεδομένα φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί. Δίνουν όπως όλα δείχνουν ιδιαίτερη σημασία στα λόγια των ίδιων των ληστών μέσα στην τράπεζα την ώρα της ληστείας και αναζητούν έτσι τους ληστές-δολοφόνους προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

“Εμείς δεν κλέβουμε τους πελάτες αλλά μόνο τα ταμεία” είπαν οι δράστες μέσα στο υποκατάστημα της Alpha Bank στην Πάρο και αυτό παραπέμπει τους αστυνομικούς στη δράση μιας συγκεκριμένης συμμορίας που έχει κάνει παρόμοια χτυπήματα

Οι δράστες δυο ληστειών σε Αιδηψό και Αργολίδα μέσα στις τράπεζες και είχαν πει ότι “είμαστε φτωχοί Έλληνες και πεινάμε” και ότι “οι τράπεζες δεν έχουν ανάγκη”…

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit οι αστυνομικές αρχές γνωρίζουν πλέον ποιοι είναι οι δράστες της αιματηρής ληστείας. Πρόκειται για δύο Έλληνες και δύο αλλοδαπούς κακοποιούς. Όμως αυτό που δεν γνωρίζουν είναι το που κρύβονται τόσες μέρες και αν τελικά κατάφεραν να φύγουν από το νησί.

Πάντως σύμφωνα με το “Βήμα” οι έρευνες στρέφονται τώρα προς έναν γνωστό στις αρχές κακοποιό, έναν 42χρονο που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί, σύμφωνα με την αστυνομία, τόσο με τον διαβόητο Κ. Πάσαρη, όσο και τους αδελφούς Παλαιοκώστα.

Έχει διαπιστωθεί, λένε οι αστυνομικοί, ότι ο 42χρονος στις 23 Ιουλίου 2010 και στις 28 Δεκεμβρίου 2011 προχώρησε μαζί μαζι με τρείς άγνωστους συνεργούς σε ληστείες σε δύο υποκαταστήματα της Alpha Bank στο Πόρτο Χελι και στο Κρανίδι Αργολίδας με συνολική λεία 570.000 ευρώ.

Τα ίχνη του 42χρονου έχουν χαθεί και τώρα ερευνάται αν είχε οποιαδήποτε συμμετοχή στο περιστατικό της Πάρου.

Μένει ωστόσο πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής Αλβανών κακοποιών στην αιματηρή ληστεία, καθώς το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στην Πάρο ήταν το ίδιο με εκείνο που είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες της ληστείας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης το 2010.

Διαβάστε επίσης:
Θρήνος στην κηδεία του 53χρονου που σκότωσαν οι ληστές στην Πάρο – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

“Λεφτά πελατών δεν παίρνουμε” είπαν οι ληστές της Πάρου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε