Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ξύλο μεταξύ αντιδημάρχων στη Φθιώτιδα

Ξύλο μεταξύ αντιδημάρχων στη Φθιώτιδα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.02.2012 | 14:09
Πρώτη δημοσίευση: 12.02.2012 | 14:01

Το επεισόδιο έλαβε χώρα την Παρασκευή το βράδυ στο δημοτικό κατάστημα Αμφίκλειας, κατά την διάρκεια συνάντησης Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφούσας παράταξης του Δήμου Αμφίκλειας -Ελάτειας με το Τοπικό Συμβούλιο νέων.

Το θέμα που κυριάρχησε ήταν το ότι σε δυο συνεχείς συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου δεν ψηφίστηκε το τεχνικό πρόγραμμα από κάποιους συμβούλους της πλειοψηφίας, τον κ. Ντάλα και κ. Βαφιά πρώην Αντιδήμαρχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, οι τόνοι ανέβηκαν και η συζήτηση ξέφυγε, με αποτέλεσμα να επιτεθεί με μπουνιές ο νυν Αντιδήμαρχος κ. Kαλλιακούδας στον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Βαφιά. Αμέσως κάποιοι Σύμβουλοι επενέβησαν και απομάκρυναν το κ. Καλλιακούδα.

Στη συνέχεια όμως ο Αντιδήμαρχος επανήλθε και επιτέθηκε ξανά στο κ.Βαφιά. Χρειάστηκε να επέμβουν ξανά οι ψυχραιμότεροι και να απομακρύνουν οριστικά αυτή τη φορά τον Αντιδήμαρχο.

Οι παρευρισκόμενοι σύμβουλοι και νέοι καταδίκασαν το συμβάν και ζήτησαν από το δήμαρχο την απομάκρυνση του κ. Καλλιακούδα από τη θέση του Αντιδημάρχου, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε μήνυση θα προβεί ο κ. Βαφιάς.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο