Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Και Σερραίοι αγρότες στο μπλόκο της Λάρισας την Κυριακή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους αποφάσισαν οι Σερραίοι αγρότες που βρίσκονται από τη Δευτέρα το πρωί στην κομβική διασταύρωση του Λευκώνα της εθνικής οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης και Σερρών – Προμαχώνα.

Το παρόν στο μπλόκο των Σερραίων αγροτών έδωσαν το μεσημέρι εκπρόσωποι των αγροτών από το μπλόκο της Νίκαιας στη Θεσσαλία, με σκοπό να καλέσουν τους Σερραίους αγρότες να συμμετάσχουν στην μεγάλη αγροτική κινητοποίηση που πρόκειται να γίνει την ερχόμενη Κυριακή στη Λάρισα.

Σερραίοι και Θεσσαλοί αγρότες έκαναν σύσκεψη με θέμα τα κοινά αιτήματα που τους απασχολούν και αποφάσισαν να εντατικοποιήσουν τις κινητοποιήσεις τους,
ενώ μετά τη σύσκεψη έκλεισαν συμβολικά την εθνική οδό Σερρών – Θεσσαλονίκης για δέκα λεπτά, κάτω από την επίβλεψη μεγάλης αστυνομικής δύναμης.

“Ο αγώνας είναι κοινός από όλα τα μέτωπα των αγροτών”, επεσήμανε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μακούδας, ενώ αναφερόμενος στις προτάσεις της κυβέρνησης για το αγροτικό ζήτημα είπε: “Η κυβέρνηση μας εμπαίζει, μας δίνει μια χούφτα καλαμπόκι και ένα γέμισμα στο ρεζερβουάρ”.

Οι Σερραίοι αγρότες, με το βλέμμα πάντα στραμμένο στον Προμαχώνα, μετά τη σύσκεψη με τους Λαρισαίους αγρότες αποφάσισαν να παραστούν την Κυριακή στη Λάρισα, ενώ την ίδια ώρα το κομβόι των παρατεταγμένων τρακτέρ ενισχύεται καθημερινά.

Εξάλλου, παρόν στο μπλόκο του Πλαταμώνα, έδωσαν σήμερα, Σερραίοι αγρότες από το μπλόκο των Κερδυλλίων που συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Ανασυγκρότησης Αγροτών Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμα:

Πανικός στη Θεσσαλονίκη από φωτιά σε λεωφορείο με μαθητές!

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τον Δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης για τη νάρκη

Δολιοφθορά “βλέπει” η Δήμαρχος Βέροιας πίσω από τις ζημιές στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε