Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Καιρός: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά λόγω του χιονιά

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο χιονιάς δείχνει για τα καλά τα “δόντια” του και πολλά είναι τα σχολεία που δε θα λειτουργήσουν και αύριο λόγω της κακοκαιρίας.                                                                                         

Με απόφαση του δημάρχου των Τρικάλων, Δημήτρη Παπαστεργίου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιφέρεια ευθύνης του, θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017. Ανοιχτοί θα είναι οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί ΜΟΝΟ στην πόλη των Τρικάλων.

Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν τα ΚΔΑΠ. Η απόφαση λαμβάνεται εξαιτίας του παγετού. Επίσης, αύριο Παρασκευή 13/01/2017, όλα τα σχολεία Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καλαμπάκας, καθώς και όλοι οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, δε θα λειτουργήσουν. Τέλος, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών, τα μαθήματα στα Τμήματα των Σχολών του ΤΕΙ Θεσσαλίας (Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα) δεν θα πραγματοποιηθούν.

Την Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, δε θα πραγματοποιηθούν και τα μαθήματα των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του ΤΕΙ Θεσσαλίας (Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα).

Τα μαθήματα που δε θα πραγματοποιηθούν θα αναπληρωθούν μετά από συνεννόηση με τους Καθηγητές, επισημαίνει ο πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας Παναγιώτης Γούλας.

Τα κλειστά σχολεία στη Θεσσαλονίκη

Κλειστά θα είναι και αύριο όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον νομό Θεσσαλονίκης. Σχετικές ανακοινώσεις έχουν εκδοθεί από τους δήμους Θεσσαλονίκης, Παύλου Μελά, Πυλαίας – Χορτιάτη, Νεάπολης – Συκεών, Δέλτα, Θερμαϊκού, Ωραιοκάστρου, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Κορδελιού – Ευόσμου, Χαλκηδόνας, Θέρμης, Καλαμαριάς, Βόλβης και Λαγκαδά.

Επίσης, ο δήμος Παύλου Μελά γνωστοποιεί ότι θα παραμείνουν αύριο κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ. Όπως εξάλλου έγινε γνωστό, κλειστές θα είναι αύριο οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και όλα τα γυμνάσια του δήμου Βέροιας. Τα μαθήματα θα διεξαχθούν κανονικά στις σχολικές μονάδες όλων των λυκείων του δήμου.

Κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης στους δήμους Κιλκίς, Πολυγύρου, Κατερίνης, Έδεσσας, Κοζάνης και Εορδαίας.

Αναγκαστική… παράταση διακοπών για τους μαθητές σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία

Ο χιονιάς και τα σοβαρά προβλήματα που δημιούργησε στις κτιριακές εγκαταστάσεις των σχολικών μονάδων, κρατούν και αύριο Παρασκευή 13/01/17 κλειστά τα σχολεία στη Φθιώτιδα και την Ευρυτανία. Έτσι λοιπόν στη Λαμία και σε όλους τους υπόλοιπους Δήμους της Φθιώτιδας τα σχολεία όλων των βαθμίδων παραμένουν κλειστά, όπως και τις προηγούμενες ημέρες. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία από Δευτέρα.

Σύμφωνα με το Δήμο Λαμιέων, κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί σταθμοί στο Δήμο Λαμιέων, ενώ οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν με δική τους ευθύνη. Το ίδιο ισχύει και για το Καρπενήσι και τους υπόλοιπους Δήμους της Ευρυτανίας.

Για τους υπόλοιπους νομούς της Στερεάς περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις. 

* Το κείμενο ανανενώνεται συνεχώς

Δείτε εδώ αναλυτικά τι συμβαίνει με την κακοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, LamiaReport,

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε