Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Καιρός: Ο χιονιάς “μαστιγώνει” τη Δυτική Ελλάδα! Κλειστό ένα ρεύμα στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

ΦΩΤΟ από το PatrasTimes
ΦΩΤΟ από το PatrasTimes

Εκλεισε η διέλευση των οχημάτων στο ρεύμα από Πάτρα προς Αιτωλία της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.

Αυτό έγινε γιατί μεγάλα κομμάτια πάγου αποκολλούνται από τα καλώδια της Γέφυρας και πέφτουν στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε οχήματα, ενώ ορατός είναι ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος.

Έπειτα από πολλά χρόνια εκδηλώθηκε, σήμερα το πρωί, χιονόπτωση μέσα στην πόλη της Πάτρας. Επίσης, χιόνι έπεσε και σε άλλες πεδινές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, όπως για παράδειγμα στην Ηλεία. Ακόμη έντονες χιονοπτώσεις έχουν εκδηλωθεί στην ορεινή Ναυπακτία και σε ορεινές περιοχές της Ηλείας ενώ παντού επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Χιόνισε στην πόλη του Αγρινίου. Δείτε τις εικόνες:

Όσον αφορά στα προβλήματα από τις χιονοπτώσεις, κλειστή είναι η διαδημοτική οδός από την Περιστέρα προς το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων ενώ αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται όσοι οδηγοί κινηθούν στις επαρχιακές οδούς Καλαβρύτων – Διακόπτου (μέσω Μεγάλου Σπηλαίου), Καλαβρύτων – Πατρών (μέσω Χαλανδρίτσας), Καλαβρύτων – Κλειτορίας (μέσω Λουσών και Πριόλιθου), από τα Καλάβρυτα προς το χιονοδρομικό κέντρο και από το 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ακράτας – Ζαρούχλας.

Στο μεταξύ, οι μηχανισμοί της περιφέρειας και των δήμων βρίσκονται σε ετοιμότητα και εκχιονιστικά μηχανήματα εργάζονται διαρκώς για να κρατούν τους δρόμους ανοικτούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, patrasTimes, agriniotimes,

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε