Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Καιρός: Προβλήματα στην κυκλοφορία στα Χανιά από τις έντονες βροχοπτώσεις [pics]

ΦΩΤΟ από το FlashNews
ΦΩΤΟ από το FlashNews

Προβλήματα, κυρίως στην κυκλοφορία των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, έχουν προκαλέσει οι έντονες βροχοπτώσεις στα Χανιά.

Λόγω της βροχής, όσοι κινήθηκαν επέλεξαν για αυτό τα οχήματα τους με αποτέλεσμα να παρατηρούνται μποτιλιαρίσματα, ουρές και διπλοπαρκαρίσματα σε πολλούς κεντρικούς δρόμους.

Στην γέφυρα Βαμβακοπούλου και στη διασταύρωσή της με την εθνική οδό συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες νερού, ενώ ποσότητες νερού συγκεντρώθηκαν και σε μέρος της εθνικής οδού από τον κόμβο Μουρνιών προς τον κόμβο Βαμβακοπούλου.

Στην εθνική οδό Ρεθύμνου-Χανίων στο ύψος του Αγίου Φανουρίου αναφέρθηκαν μικρής έκτασης καταπτώσεις χωμάτων.

Σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκονται οι υπηρεσίες των δήμων, της αντιπεριφέρειας, η Πυροσβεστική και η Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν έκτακτες ανάγκες

Σύμφωνα με το FlashNews, έφυγε ένα καπάκι φρεατίου, σε κεντρική διασταύρωση. Η πρωινή καταρρακτώδης βροχή στα Χανιά πλημμύρισε τους αγωγούς των ομβρίων με αποτέλεσμα το καπάκι φρεατίου να βγεί απο την θέση του αποτελώντας κίνδυνο για τα διερχόμενα οχήματα.

ΦΩΤΟ από το FlashNews

Το περιστατικό συνέβη στην κομβική διασταύρωση της Λ.Καραμανλή και οδού Γογονή στον Κουμπέ. Στο σημείο πήγε περιπολικό της αστυνομίας έως ότου πάει συνεργείο για να επανατοποθετήσει και πάλι με ασφάλεια το καπάκι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, FlashNews
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε