Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καιρός: Το έστρωσε γύρω από τη λίμνη Πλαστήρα – Παγετός σε Τρίκαλα και Καρδίτσα [pic, vid]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μέχρι και πάνω από μισό μέτρο φτάνει το ύψος του χιονιού, σε ορισμένα σημεία του ορεινού όγκου του νομού Τρικάλων, ενώ ακόμη και σε υψόμετρο 500 μέτρων συνεχίζεται η χιονόπτωση με το ύψος του χιονιού να φτάνει τα 25 εκατοστά. Σύμφωνα…

με όσα δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, το εθνικό δίκτυο, και συγκεκριμένα η Ε.Ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων και Τρικάλων-Λάρισας είναι ανοικτό, ενώ, ο ίδιος εξηγεί, πως υπάρχει η πιθανότητα, προς το βράδυ να δημιουργηθούν προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο. Επίσης στα λευκά ντύθηκε και η Καλαμπάκα. Όσον αφορά τη λειτουργία των σχολείων, όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην πόλη της Καλαμπάκας θα λειτουργούν κανονικά. Δεν λειτουργούν τα σχολεία Χρυσομηλιάς, Ελαφίου, Παναγίας, Αγιοφύλλου, Αμπελίων, καθώς και για το γυμνάσιο Αμπελίων.

ΦΩΤΟ από karditsalive.net

Στο νομό Καρδίτσας, στη Λίμνη Πλαστήρα το χιόνι φτάνει στα 10-15 εκατοστά ενώ στους αυχένες Τυμπάνου και Αγίου Νικολάου στην Αργιθέα το ύψος του χιονιού φτάνει στα 40 εκατοστά. Το οδικό δίκτυο σε όλο το νομό Καρδίτσας, επαρχιακό και εθνικό, είναι ανοικτό και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε